Drage mame , jučer smo išli u šetnji u prirodi i to na području gdje mislimo graditi kuću i preći živjeti na selo( Istra) na par sati laganog obilaska , došli kući i na kćeri sam našla DVA KRPELJA, jedan na licu a drugu u obrvi , jako su mali bili da sam mislila da je neka mrvica prašine ili tako što , sreća nisu se uhvatili pa sam ih lako skinula ali mi se takav strah uhvatio u kosti da sam ih skroz pregleda robu skinila pranje ......čišćenje ...... gledanje i tako paranoja ,sad se mislim kako dijete zaštiti od krpelja koji može prenijeti tako teške bolesti . Još me muči šta tu u Istri ima krpelja na svakom koraku , ja sam dijete sa sela 24 sata sam bila u polju i travi ( Dalmatinska zagora) nisam nikad čula da je nekog ugrizao krpelj niti sam znala da to postoji dok nisam došla tu u Istru , tu svatko o tome priča a sad vidim i zašto, šta je Istra područje krpelja je l netko zna više o tome u šoku sam, Još mislimo živjeti na selu ja to volim osobno i želim mojoj djeci djetinstvo koje sam imala i sama u uz životinje , fizički rad i miran sad , prirodu ali kako sa tim krpeljima pobogu.
Mame savjeta malo i utjehe, od jučer se se svrbim i trčim na ogledalo svake minute mislim da je krepelj evo i sad me svrbi uho ufffffff, užas grrrrrrrrrrr