Sada je: 09 kol 2026, 22:53.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

nevenera je napisao/la:Ovo smo odlučili ne raditi (pa ako netko ima neki prijedlog i tu- da možda nešto ne odbacimo kao nepotrebno a na kraju pogriješimo):
- prelakiranje parketa
- mijenjanje pločica u hodniku (ružne su ali u dobrom stanju)
- renoviranje wc-a (ružno ali u dobrom stanju)

nevenera je napisao/la:moj otac (električar po struci) kaže da uzmemo inverter.
moj svekar kaže da si uvedemo centralno (stan je na 4. kat, koji je i zadnji- iznad su zajedničke prostorije zgrade)
mm je najviše za drva (jer dimnjak nije) a ja sam za sve osim za drva

dakle, parkete bi mogli odmah. koliko smo vidjeli, samo su negdje izgrebani ali nikad ne znaš kad se krene seliti, i kad se namještaj makne što sve tu može biti. potpuno si u pravu za hodnik. tu smo se isto lomili oko odluke.ivana7997 je napisao/la:u hodniku bih ipak promijenila - ak je ruzno, to prvo upada u oci, ja bih uzdisala pri svakom ulasku u stan. a isto ce biti problem mijenjati kad se uselite, micati stvari... a moze se naci kvalitetnih plocica po pristupacnim cijenama, i jos dobiti popust.
i nema veze što je 4.kat. dimnjak se nalazi u dnevnoj, kako imamo tinčeka, ne bih staljala drva jer bi onda se onda taj dio morao ograđivati.
jel to što se misli pod instalacije?ivana7997 je napisao/la:kad vec spominjes sank, samo jedan savjet: probajte po tom knaufu povuci struju i staviti barem dva-tri stekera. imam sest stekera na sanku i to je super super za sva miksanja i sl. a nije lose ni svjetlo imati iznad toga

nevenera je napisao/la:
ne bih dirala pločice. jer jesu meni osobno ružne ko ponoć, ali sve je stvarno u savršeno dobrom stanju. ajmo reć da je stranje za -5 ali je meni estetski za 2. nekako mi je bedasto sad ić to mijenjati samo zbog ukusa.

jel može? nije loša ideja ako moženevenera je napisao/la:meni i mm-u je to kaljeno staklo prva liga, ali smo zaključili da bi radije pločice.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.