Sada je: 06 kol 2026, 12:37.

club pakoštane

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

club pakoštane

PostPostao/la ivanaibruno » 12 lip 2010, 22:31

vidim da na ljetu 2010 niko ne trza, pa da ja to ovako malo izdvojim.

je li netko bio, ili iz eventualno druge ruke znate neš o tome? ja iščekujem odgovor od njih za rezervaciju, pa ako mi bude odgovaralo- moram znati jel prihvaćam ili ne.
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: club pakoštane

PostPostao/la Liv Tyler » 12 lip 2010, 23:21

kako misliš club?
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la folne » 13 lip 2010, 08:25

Što te konketno zanima?
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la ivanaibruno » 13 lip 2010, 13:45

1. piće- obzirom da nema u sobi mogućnosti imati neku hladnu vodu/sok, jel ja cijeli dan, kad god nešto hoću popit, plaćam? pa to bi bio opaki bankrot, zar ne?

2. kiša- jel prokišnjava, jel hladno noću ( i pri kiši i općenito) u kućicama?

3. komarci- jesu pod kontrolom ili se moramo sami oboružati i čime?

4. lokot za kućicu- jel to stvarno trebam ponijeti sa sobom???

5. hlad- ako se želim samo izležavati u hladu uz kućicu- ima li ležaljki ili ih nosim od doma?
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la folne » 13 lip 2010, 14:07

Ne mogu ti odgovoriti na sva pitanja jer ja ljetujem kraj njih pa ovo o sokovima ne znam. Kućice su ti male prazne drvene kolibe. Ona najmanja je tolika da u njoj imaš krevet i možeš proći oko njega. Ne prokišnjavaju, ali ne pružaju nikakvu drugu zaštitu što se vrućine i komaraca tiče. Komarca ima kako koje godine. Zaštitu ponesite obavezno. Ako im je vrijeme pasalo bit će ih jer je Vransko jezero blizu i nakote se samo tako. Lokot ponesi ako tako kažu jer ti je to jedina zaštita tvojih stvari u kućici. Ležaljke kraj kućica nisam vidjela, to ne znam.
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la Vrijeska » 14 lip 2010, 09:29

Komaraca, posljednjih godina, uvijek ima ...
Ležaljke sam isto vidjela samo na pješčanoj plaži ...
3 proljetne srećice
Vrijeska
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tinica » 14 lip 2010, 10:29

Evo zadnje informacije koje smo dobili od gostiju koji vole ovakvu vrst odmora je da su od ove godine za razliku od prijašnjih dobili lokot, svjetiljke i ručnike a mobitel su punili na recepciji turističkog naselja. Ma meni to sve izgleda super, sve je u zelenilu na bazi all inclusive ponude, super je za familije i za klince jer je plaža pješčana, ima i kamenitu i popločenu, ali ja sam prekomotna za takvu vrstu odmora... ;)
Evo upravo je izašla "friška" ponuda ;) http://www.kompas.hr/hr/Hrvatska/Dalmac ... stane.aspx
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la ivanaibruno » 18 lip 2010, 20:57

bože pomozi, rezervirali smo na 7 dana.
baj d vej, cijena je smiješno mala. čak smo uzeli "prvi red do mora u mirnijem dijelu" što je i podiglo osnovnu cijenu, jer je stvarno jeftino obzirom na PP
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamaX3 » 19 lip 2010, 00:04

mi smo bili prije par godina, onda je bilo lezaljki i pored kucica.
najlosija uspomena mi je vezana uz rucak: bilo je jako vruce, jelo se ispod umjetnog krova a nije se smjelo jesti bez majice. self service, a klinci mali... sok uz jelo se nije naplacivao, inace da.
inace, u kucicama je k'o u satoru, ako je na suncu onda je vruce, ako je ispod drveta nije tak strasno.
mamaX3
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Ivy26 » 27 srp 2010, 16:37

da čujem dojmove ???
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

PostPostao/la ivanaibruno » 31 srp 2010, 18:47

Mrak. Ali razlog tome je fenomenalan smjestaj kucice, prva uz plazu a ima i poveci zaravnjeni dio za tri lezaljke. WC 20 m, glavni kafic i djecji spiel-salon na 50m. Ma nama super. Klopa... Svaki dan imas istu ponudu za dorucak, istu za rucak i ste stvari za veceru. Tak da u biti mozes birati jer imaju svasta. Svaki drugi dan je pizza za rucak, bruno je bio odusevljen. Kao i besplatnim sladoledima u toj blagovaoni. A muz pivom i vinom.

Aktivnosti kolko oces, dva put dnevno po dva sata imaju za klince mini klub.

Edit: ma pisala sam s mobitela pa sam neš sfrljala... htjela sam reći da nam je bilo baš lijepo. to u restoranu je zapravo sasvim OK, iskreno meni bi se gadilo da sa znojnim golim tjelima stoje u redu za hranu na 10 cm od pladnjeva... jak. meni je u redu da se oblačimo za klopu.

edit2: aha, vidim da dolje nisam spomenula: bilo je ljudi sa dječicom od 1,5 godina na dalje, manjih nisam uočila. dio plaže je sav u pijesku- carstvo za klince koji pijesak vole. em je sama plaža pješčana, em je more u cijelom zaljevu plitko, tipa do koljena. i uz tu plažu je također manji birc s klopom. na tu plažu nastavlja se betonska plaža a nakon nje dolazi ovaj polustjenovit/polubetoniran dio. ima i par molića s koji se može lijepo skakat u vodu. ma šta da vam rečem... a hlada ko u priči. da nisam imala "vrt" pored svoje kolibe, ne bi se imala di sunčat, obzirom da smo se mi s malim držali isključivo stjenovitog dijela plaže. ona pješčana plaža je bez jednog jedinog drveta.

međutim, mislim da na godinu nećemo ponoviti club iz jednog jedinog razloga. ne odgovara mi all inclusive, nikako. imali smo osjećaj da cijeli dan samo jedemo. i to još moram gledat na uru da ne fulam obrok. bojiš se preskočit ručak jer- mogli bi ogladnit do večere, kaj onda..a onda dođeš opet i na večeru pa se nakrkaš jer nisi karakter... meni bi bolje pasala neka kantinica koja bi cijelo vrijeme radila al imala pa i manji izbor klope. sam da radi od 7 ujutro do 9 navečer...
Zadnja izmjena: ivanaibruno; 31 srp 2010, 22:37; ukupno mijenjano 2 put/a.
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ivanaibruno » 31 srp 2010, 18:51

Moram naglasiti, da su nase kucice, pogotovo moja, imala fenomenalan polozaj.

E, a prije toga smo bili u strasku, autokamp u novalji, al o tome cu na onim ljetovanjima prokomentirati.
nastavak: e, ima tamo kućica koje su smještene tak kak si fakat ne želiš. npr, u nekoj šikari, prtiš se do nj ko koza i onda ti još ulaz nije okrenut "stazi" nego još mmoraš obilazit kolibu... ima karta/plan cluba, al dok ne dođeš tamo i ne vidiš kaj si dobio ne znaš kaj te čeka. naime, plan cluba ne prikazuje izohipse pa da vidiš na kojoj si nadmorskoj visini. je ona prva do mora, ali možda i 30 metara nad morem...

da se ipak odlučimo na godinu opet tamo- definitivno bih tražila ponovo ovu svoju. (naime, mi smo imali dvije dvokrevetne kućice jer su trokrevetne- bogu hvala- bile već zauzete. stoga su nam ponudili dvije, jednu do druge, od kojih je moja bila bolja od muževe.)
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.