Postao/la ivanaibruno » 31 srp 2010, 18:47
Mrak. Ali razlog tome je fenomenalan smjestaj kucice, prva uz plazu a ima i poveci zaravnjeni dio za tri lezaljke. WC 20 m, glavni kafic i djecji spiel-salon na 50m. Ma nama super. Klopa... Svaki dan imas istu ponudu za dorucak, istu za rucak i ste stvari za veceru. Tak da u biti mozes birati jer imaju svasta. Svaki drugi dan je pizza za rucak, bruno je bio odusevljen. Kao i besplatnim sladoledima u toj blagovaoni. A muz pivom i vinom.
Aktivnosti kolko oces, dva put dnevno po dva sata imaju za klince mini klub.
Edit: ma pisala sam s mobitela pa sam neš sfrljala... htjela sam reći da nam je bilo baš lijepo. to u restoranu je zapravo sasvim OK, iskreno meni bi se gadilo da sa znojnim golim tjelima stoje u redu za hranu na 10 cm od pladnjeva... jak. meni je u redu da se oblačimo za klopu.
edit2: aha, vidim da dolje nisam spomenula: bilo je ljudi sa dječicom od 1,5 godina na dalje, manjih nisam uočila. dio plaže je sav u pijesku- carstvo za klince koji pijesak vole. em je sama plaža pješčana, em je more u cijelom zaljevu plitko, tipa do koljena. i uz tu plažu je također manji birc s klopom. na tu plažu nastavlja se betonska plaža a nakon nje dolazi ovaj polustjenovit/polubetoniran dio. ima i par molića s koji se može lijepo skakat u vodu. ma šta da vam rečem... a hlada ko u priči. da nisam imala "vrt" pored svoje kolibe, ne bi se imala di sunčat, obzirom da smo se mi s malim držali isključivo stjenovitog dijela plaže. ona pješčana plaža je bez jednog jedinog drveta.
međutim, mislim da na godinu nećemo ponoviti club iz jednog jedinog razloga. ne odgovara mi all inclusive, nikako. imali smo osjećaj da cijeli dan samo jedemo. i to još moram gledat na uru da ne fulam obrok. bojiš se preskočit ručak jer- mogli bi ogladnit do večere, kaj onda..a onda dođeš opet i na večeru pa se nakrkaš jer nisi karakter... meni bi bolje pasala neka kantinica koja bi cijelo vrijeme radila al imala pa i manji izbor klope. sam da radi od 7 ujutro do 9 navečer...
Zadnja izmjena:
ivanaibruno; 31 srp 2010, 22:37; ukupno mijenjano 2 put/a.