Sada je: 26 kol 2026, 17:29.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

)

MMI je napisao/la:da li ima netko tko je mršav i želi se udebljati.čisto da nisam sama
jer vjerujem da je pred tobom tezi zadatak nego pred nama....

Plusic je napisao/la:MMI je napisao/la:da li ima netko tko je mršav i želi se udebljati.čisto da nisam sama
saljem velikijer vjerujem da je pred tobom tezi zadatak nego pred nama....
[/size]

mirbi je napisao/la:Ne znam, ja sam bila ekstremno mršava i nisam se mogla udebljati. Sad imam barem 5 kg viška. I svejedno se nikad ne bi vratila na mršavost.

šta ću kad mi se ne jede

mirbi je napisao/la: Ne bi volila biti tako slaba kad se brinem o nekome drugome.

ali tlak mi je uvijek 90/60 i tako odkad znam za sebe i kad sam najdeblja ja sam slaba.
rusulica je napisao/la:Mislim da je svakom trbuh ujutro ravniji nego nakon jela, to je tako

mamma je napisao/la:rusulica je napisao/la:Mislim da je svakom trbuh ujutro ravniji nego nakon jela, to je tako
Je, je samo ja nemam trbuh nego trbušinu
većina mog viška je oko struka
inače nemam problema sa probavom.
Tonka.M je napisao/la:Iva srećo, veselim se s tobom zbog brojke, ali ne i razloga nejedenja![]()
doduše nikak da shvatim, zašto ti ono moraš skinut kile?
Plusic je napisao/la:Iva - voljela bi da si ih skinula dijetom radije nego takvom situacijom![]()
kako vam se -8 ne vidi?
zapravo ne kuzim otkud je Iva skinula tih 8![]()
valjda ce opet i meni malo suce granuti...
sj je napisao/la:A sad zamisli da imaš skoro 20 cm manje. Jesi? E to sam ti ja

bar mi se svi sklanjaju sa puta 

Tako sam uvijek korak ispred same sebe...Ne zavaram se ja, znam da cu valjda cijeli zivot varirati, ali to me ne zabrinjava. Dokle god je to u granicama normale, sve je ok.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.