i ja malo pratim ovu temu i sve mi je jasno osim zašto niste zvali policiju isti tren kad ste vidili da nema prtljage?
a drugo mi nije jasno kako kod pakiranja stvari u auto niste skužili da to fali, jer pola sata ili sat prije ste te stvari iznijeli iz bungalova i donijeli do oznaka, znači nije da nista vidjeli kofere 10 dana pa ste na njih zaboravili.
jako mi je žao što se to dogodilo ali ja bih i dalje zvala policiju i sve im ispričala, rekla da sumnjaš na njihovo osoblje jer ti nitko nije dao podatke ljudi koji su bili u susjednim kućicama i da nitko ništa ne poduzima da se stvari pronađu.
a dotične bih posjetila zajedno sa novinarima, mislim da bi 24 sata jako zanimala takva sapunica.
a za račun bih nazvala financijsku ili preko neta podnijela prijavu zbog prevare (bez obzira šta vraćaju novac, ali i sama si rekla tko zna koliko su ljudi prevarili),
nema šanse da su slučajno naplatili više, to je neizvedivo uz današnju tehniku.
u svakom slučaju bih tražila i odštetu zbog emocionalne boli zbog gubitka osobnih predmeta, nakita i uspomena.
oni su odgovorni za gubitak i trebaju snosit posljedice.
joj možda sam previše nadrobila ali sve mi se to već danima mota po glavi kao da se meni dogodilo.