zvuci dobro za slucaj da samo jedno radi, da imate dva auta pa ono koje ne radi razvozi djecu ili ako su djeca sitnozuba i nigdje se ne micu od matere 
meni bi verzija zivot u gradu, vikend u kucici na brijegu iznad samobora bila

Sada je: 08 kol 2026, 14:14.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
zvuci dobro za slucaj da samo jedno radi, da imate dva auta pa ono koje ne radi razvozi djecu ili ako su djeca sitnozuba i nigdje se ne micu od matere 

ovo koje može samo vani- ni ne vidimo

Post 21,6ovaj nevenerin savjet sa srednjom nebi poslušala-kad krenu u SŠ tek onda trebaju društvo, blizinu svega i svačega...itd...
Moj savjet-odi na porodiljni pa se preseli

pa smo više-manje rekle isto
Praxa će pokazati je li vam to dobro ili je prekomplicirano.

A jedan od osnovnoh razloga za preseljenje je bio taj da joj je dosta susjeda seljačina kojima je bila okružena u zgradi.

) i svaka treća kuća ima vrt. ranom zorom nas budi pijetao i psi laju cijelu noć
imamo gradsku liniju, tu je i osnovna i vrtić sve što nam treba, ali obzirom da sam na ilici za 5 min udaljenost nam ne predstavlja problem osim brda po kojima je nemoguće šetati kolicima 
! znači u globalu se sve svodi na osobni
) koja bi se nalazila u podsljemenskoj zoni, 700m od glavne ceste, 5 min od ilice. (to je za mene selo
)
.. djeca se u kvartu sva znaju, međusobno se čuvaju na igralištu na kojem je prisutan bar jedan roditelj koji to sve nadgleda
kad bismo preselili gore, djeca bi išla u poprilično udaljenu školu, a da ne govorim o razvoženju na aktivnosti.. kasnije srednja škola - kako ih pustiti same u grad ako moraju hodati do kuće ili do busa 700m
pa ne znam što mi zapravo smeta i čega se bojim.
. dajte pomagajte.
5 min od ilice
nisam stigla ni editirati post

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.