Sada je: 30 kol 2026, 07:03.

Ina66 je napisao/la:u ovo doba godine je to vjerojatno alergija na ambroziju.
otići kod pedijatrice, opisati simptome i tražiti uputnicu za dalje (pulmologu, bar sam tako ja napravila)
, možeš mu davati nešto za jačanje imuniteta i vidjeti kod doktorice za neki od lijekova za alergiju.

Kad sve prođe idemo na testiranje. voljela bih kad bi htio ispirati nos s netijem ali bojim se da je premali za to.
), a alergija na ambroziju u punom sjaju.
Moj brat je goooodinama kao klinac išao na hiposenzibilizaciju. Nije mu pomoglo ništa. Ama baš ništa. Pomaže mu jedino more, a sad kad je odrastao sve manje i to. folne je napisao/la:Ne treba se zavaravati. Na Srebrnjaku mogu dati kakvu konkretniju terapiju, otkriti na što je konkretno alergičan, ali pomoći velike nema.Moj brat je goooodinama kao klinac išao na hiposenzibilizaciju. Nije mu pomoglo ništa. Ama baš ništa. Pomaže mu jedino more, a sad kad je odrastao sve manje i to.

Ina66 je napisao/la:ivana, što god odlučila, nemoj sama davati terapiju

)

na srebrrnjaku se ceka oko pola godine
on ti malo ublazi, ono sto djeluje su te korikosteroidne kapi za nos, i ako je problem s plucima onda kortici za pluca, a claritin ti je nista prakticki nazalost. uglavnom mora ti biti cisto dijete bez claritina, rinolana i sl. dva tjedna prije testiranja ili mozes dobiti lazno negativan rezultat !

mi nismo probavali jer imamo lose iskustvo s homeopatijom u vidu izuzetno jakog pogorsanja bolesti . (za mjehur smo probali i jedva se uspjela stabilizirat nakon toga )
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.