Sada je: 05 kol 2026, 19:04.

susilica i perilica - punjenje odozgo

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

susilica i perilica - punjenje odozgo

PostPostao/la Megan » 22 ruj 2009, 22:34

Postavila pitanje na vec slicnom topicu, ali nema odgovora, pa da pokusam ovako.
Htjela bih kupiti perilicu i susilicu (posebno perilicu i posebno susilicu), uske, s punjenjem odozgo.
Nema bas puno izbora, ali vidjela sam Gorenje, Candy i sl.
Ima li tko takvu perilicu ili susilicu, svejedno, tesko mi se odluciti koju marku uzeti, sve su tu negdje cijenom, zanima me kvaliteta, preporuka...

Dakle iskljucivo punjenje odozgo, za ove obicne ima vec topic malo nize dole...
Megan
ježim se par puta dnevno

Re: susilica i perilica - punjenje odozgo

PostPostao/la Barbi » 22 ruj 2009, 22:36

Ja uopće nisam vidjela sušilicu sa punjenjem odozgo. :dunno Jesi sigurna da ih ima? Padam s Marsa. :oops:
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Megan » 22 ruj 2009, 22:41

Mislis da nema :conf Sad vise niti ja ne znam. U Americi, prije ohoho godina je zenska kod koje smo stanovali imala perilicu i susilicu s punjenjem odozgo i bas mi je to bilo zgodno, vidjela sam da ih sada ima i u HR, vidjela sam perilicu-susilicu od Gorenja http://www.gorenje.hr/preilice_i_susili ... e?c=258673
Mislila sam da ima onda i posebno :dunno
Megan
ježim se par puta dnevno

PostPostao/la ChiaraR » 23 ruj 2009, 20:13

Vedi, ja ti ne bi preporucila ves masinu sa punjenjem odozgo. Takve masine ti vise unistavaju robu i trose puno vise vode.
ChiaraR
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Barbi » 23 ruj 2009, 23:41

Pa nisam nikad vidjela ni čula za sušilicu koja se puni odozgo. :conf Čak ni u Americi ni Kanadi to nisam vidjela, perilice da ali sušilice ne.
Moja frendica ima perilicu koja se puni odozgo i zadovoljna je, ne trga joj veš. Za potrošnju vode stvarno ne znam.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Lena » 24 ruj 2009, 10:09

kupljena whirlpoolova 6th sense prije nekih desetak dana. pere vrhunski. mislim da je model 8727. uglavnom, centrifuga s 1200 okretaja. ;)
mislim da gornje punjenje sušilica ima bloomberg, ali znam da sam vidjela da postoje dok sam raskapala perilice.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MAJA Skopje » 24 ruj 2009, 18:49

I ja imam ves masinu sa punjenjem odozgo Whirpool pojma nemam koji model i super sam zadovoljna. Plus je mala dimenzija 45cm i ne zauzima puno mesta.
I mene interesuje susilica sa punjenjem odozgo??
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lena » 26 ruj 2009, 21:55

danas viđene u kombinaciji i zasebno sušilica. marka Bloomberg. Technomax King Cross.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la frrr » 11 lis 2009, 12:00

trebam savjete kako stavljate odjeću, ali osobito velike komade poput deka, plahti, navlaka za poplune i sl., u te mašine što se pune odozgo? meni sve uvijek ispadne iz mašine turbo zgužvane jer je unutra turbo nagruvane, al zapravo jer moram gurat to kroz taj mali otvor..a glupo mi složit deku pa stavit u mašinu, imam osjećaj da se tak ne opere dobro sa svih strana :dunno
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la TmamaKiN2 » 12 lis 2009, 09:39

ja imam candy perilicu s punjenjem odozgo, 6kg vrlo sam zadovoljna s njom, one kosarice za deterdzent i omeksivac se lako skidaju lako odrzavaju, nema nekih cudnih rupa, podloznih za gljive i sl... sr... rupa je dovoljno velika za oprat kaj god pozelim (prala sam i poplun, je, nemres ga ugurat cijelog, ali dio po dio bez ikakvih prollema). a znacajno je uza od bivse (obicne) i to mi je puno znacilo u ostavi sam dobila jos nesto malo mjesta :dada
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la frrr » 12 lis 2009, 10:32

pa u tome i je problem, guram dio po dio i onda je sav mega zgužvan unutra
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Tinica » 12 lis 2009, 13:38

Draga i ja ti imam perilicu sa punjenjem odozgo jer mi je kupaonica premala za bilo šta veće.
http://www.respectum-solum.hr/Proizvod. ... 62FE&mtn=1
Imam sličan model kao i Lena, kupljena je 2006. godine i do sad radi ko urica... :dada
Za sušilicu neznam makar je poželim svaki put kad vidim ovo ružno vrijeme...
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Megan » 25 lis 2009, 14:56

Evo, dostava stize u ponedjeljak, a kupili smo ovo (ne preko neta nego u jednoj drugoj trgovini):

perilica
http://www.respectum-solum.hr/Proizvod. ... D970&mtn=1

susilica
http://www.respectum-solum.hr/detalji_p ... irine.aspx

Znaci oboje punjenje odozgo.
Javim dojmove koji tjedan :mah
Megan
ježim se par puta dnevno

PostPostao/la kalea » 12 ruj 2010, 16:28

Vedi, ovi tvoji linkovi više ne rade, a baš me zanima kaj si kupila i kako si zadovoljna?
Mi definitivno kupujemo sušilicu, pa sam sad u dilemi kaj uzeti - imam mjesta za odvojene, ali uske (max 40cm) sušilicu i perilicu, znači punjenje odozgora, ili neku perilicu-sušilicu 2u1 -za ovo drugo razmišljam uzeti Electrolux, pa ako ju netko ima - molim iskustva...
kalea
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MAJA Skopje » 12 ruj 2010, 17:59

Vedi daj updatiraj linkovi ne rade. Mene isto zanima sto si kupila i kako si zadvoljna do sada sa susilicom.
Potrebna je jedna minuta da donesete odluku koja moze da vam promeni ostatak zivota, ali potreban je celi zivot da otkrijete dali je ta odluka bila pravi izbor.
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Megan » 12 ruj 2010, 22:31

Evo sušulica:
http://www.eplus.hr/3-izlistgrupe.asp?xsifra=TKT5353
Lijepo suši, lako se održava, no djeluje bučna i klasa je C pa puno troši.

Perilica:
http://stolarijamraz.com/shop/product_i ... ac76c46b6f
Odlična je. Ima puno opcija.
Megan
ježim se par puta dnevno

PostPostao/la pulse » 20 vel 2014, 10:25

Dižem temu, jer poslije samo 3 godine moram OPET u kupovinu mašine. :angry

Naime, zbog nedostatka prostora u kupatilu svojevremeno sam kupila Aristonovu 2u1 mašinu. Totalni promašaj! Iako sam i tada bila svjesna da to nije najbolje rješenje i da ne mogu očekivati maksimalne performanse, barem ne pri sušenju, nisam imala drugog izbora. Sad mi je definitivno pukao film i odlučila sam da mijenjam.

I tako se ja zaletim da kupim 2 zasebne mašine sa gornjim punjenjem, jer je to jedino što može da mi stane u dati prostor, kad 'oćeš vraga - nema nigdje sušilice sa gornjim punjenjem! Gledam web sajtove proizvođača koji se kod nas prodaju i nema. I šta sad da radim? Ne mogu staviti 2 mašine jednu na drugu jer mi je bojler iznad. Ne mogu jednu usku i jednu široku pored, jer fali 5-6 centimetara prostora. Dvije uske bi mogle ali ne postoji (?) takva sušilica. Ostaje mi ili da rušim i prepravljam kupatilo ili da se odreknem sušilice. U stanu nigdje drugdje nemam zgodno mjesto da stavim sušilicu, osim da pravim ruglo i da smeta.

Pitanje: ima li neki tehnički razlog što se ne prave sušilice sa gornjim punjenjem? Ako ima nade da to nađem u narednih godinu dana onda bih sačekala sa kupovinom. U suprotnom moram opet da vagam opcije i pravim kompromise. Ta Bloomberg koju ste pominjale nema kod nas.
pulse
atletičarka

PostPostao/la Diami » 23 vel 2014, 12:02

Nikako ti ne stanu jedna na drugu? Nisam na žalost ni ja viđala sa gornjim punjenjem sušilice, možda ima veze sa tehnologijom kako rade (para ide prema gore pa možda zbog toga?)...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la pulse » 23 vel 2014, 12:58

Lako bih ja da može jedna na drugu. Ali kad je pametnjaković od arhitekte tako osmislio kupatilo da bojler postavi iznad mašine (pa mi ne stanu po visini), a da ne predvidi drugi prostor za tu namjenu, izem mu diplomu. BTW u pitanju je novogradnja + veći stan, tako da stvarno ne razumijem.
pulse
atletičarka

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.