Odjutros ništa, čekam goste koji stižu za pola sata pa ću možda uzeti parče proje i jednu grilovanu papriku iz salate. Ručak ću verovatno jesti kad ostali budu večerali - koristim priliku što nisam gladna pa se ne trpam bezveze kao inače

Sada je: 29 kol 2026, 20:54.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

sj je napisao/la:Vau. Ok, ja sam više kršni tipKo fol - teške kosti. Mala visina. I tako
danas riža sa meksičkom mješavinom povrća
, pms i ms su mi uletili zadnjih tjedan dana, tako da sam u prinicpu zadovoljan u mjesec dana skinula sam 4 kg ali od toga su 3 one što sam na godišnjem nabila. Primjetila sam ako te koje nabrzinu nabijem odmah krenem skidati odu bez problema što se za ostatak baš i ne može reći. 

bitan je bilo kakav napredak
a bolje i stagnirati nego biti u plusu, kao ja 

), a sad tanjur juhe sa povrćem, a nakon toga komad mesa sa povrćem i salatom, sutra planiram kuhani krumpir s kuhanim povrćem
Ja idem na put danas i nema me do ponedeljka. A tad mi stižu gosti i ostaju do srede. Danas imam 66kg. U četvrtak ću imati 66kg - to mi je trenutna mantra
.
bravo!!!

sj je napisao/la:I ja stagniram, ali povremeno i zabrazdim. Kod mene bi -8 bio vau, a do Božića mi je zadatak -6. Kako? Ne znam.
i ja sam se presvukla, ovo mi je motivacijski avatar 

). Mislim da nas četvoro potrošimo max 5kg krompira godišnje 

she je napisao/la:Jesti max 2kg krompira dnevno
. Moram se nekako obuzdavati do ponedeljka. A kad kažem sebi da sma na dijeti onda nekako lakše ide - ovako prosto brojanje kalorija i ''jedan plazma keks ima samo 33cal a ja odjutros pojela samo jedan paradajz i parče sira'' ne pali nikako
she je napisao/la:Jesti max 2kg krompira dnevno

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.