Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

SARAJEVO

27 ruj 2010, 09:25

Zna li netko za dobar vikend aranžman,može i put avionom

Re: SARAJEVO

27 ruj 2010, 13:59

Ili prijedloge za individualni povoljni smještaj u vl.aranžmanu i sl. te popis hvaljenih mjesta za dobru zabavu i klopu :dada
Plan putovanje je u studenom

27 ruj 2010, 14:08

Moja je kćer bila lani i bilo joj je prekrasno, evo tu sam se raspitivala http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=94&t=56149&st=0&sk=t&sd=a&hilit=Sarajevo

27 ruj 2010, 15:39

I ja se spremam za vikend prvi put u Sarajevo. Smještaj sam rezervirala na http://www.hostelsclub.com, prilično jeftino,a dojmove ću podijeliti kad se vratim.
U međuvremenu,svaki savjet je dobrodošao! :mah

27 ruj 2010, 16:09

nas 5 frendica isle smo u vlastitoj organizaciji zadnji vikend u 8. mjesecu.
spavale smo u privatnom aranzmanu, jele kod Kibeta i u Parku princeva ( aaaaaaaaa, koji pogled :luv ), puno hodale, jele baklave u Saraj Bosni, cevape kod Hodzica, pivu pile u Sarajevskoj pivovari...
Premalo su nam bila dva dana. Vratit cemo se sigurno.

03 lis 2010, 19:02

Evo ja se vratila!
Smještaj- Hostel Hayat- sasvim pristojno i povoljno.Privatna soba 15 eura po osobi.
Čevapi su super svugdje,sirnice bureci isto tako mmmmmm,od steaka u Bosanskoj kući mi još sline cure....
Sarajevo je predivno,malo su dva dana,ali šta je tu je.
I još jedna stvar-od 1.10 više se ne može plaćati u eurima,a za vikend naći mjenjačnicu je vrlo teško!!!!
Ako koga šta zanima-tu sam :mah

04 lis 2010, 14:53

A di ste išli navečer?

06 lis 2010, 09:54

Tu ti nisam baš od velike pomoći,morat će se javiti netko iskusniji, mi smo bili oko centra.

16 lis 2013, 17:09

Spremamo se uskoro na put u Sarajevo .U potrazi smo za nekim povoljnim smještajem,vidim da sada ima dosta povoljnih ponuda za Sarajevo za 2.noćenja.
Kakva je sada situacija sa plaćanjem ,dali se može s eurima?
Preporuke ,što posjetiti ,gdje jesti čevape ,popiti dobru kavu ...?
Odgovori