Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
I ja se spremam za vikend prvi put u Sarajevo. Smještaj sam rezervirala na http://www.hostelsclub.com, prilično jeftino,a dojmove ću podijeliti kad se vratim. U međuvremenu,svaki savjet je dobrodošao!
nas 5 frendica isle smo u vlastitoj organizaciji zadnji vikend u 8. mjesecu. spavale smo u privatnom aranzmanu, jele kod Kibeta i u Parku princeva ( aaaaaaaaa, koji pogled ), puno hodale, jele baklave u Saraj Bosni, cevape kod Hodzica, pivu pile u Sarajevskoj pivovari... Premalo su nam bila dva dana. Vratit cemo se sigurno.
Evo ja se vratila! Smještaj- Hostel Hayat- sasvim pristojno i povoljno.Privatna soba 15 eura po osobi. Čevapi su super svugdje,sirnice bureci isto tako mmmmmm,od steaka u Bosanskoj kući mi još sline cure.... Sarajevo je predivno,malo su dva dana,ali šta je tu je. I još jedna stvar-od 1.10 više se ne može plaćati u eurima,a za vikend naći mjenjačnicu je vrlo teško!!!! Ako koga šta zanima-tu sam
Spremamo se uskoro na put u Sarajevo .U potrazi smo za nekim povoljnim smještajem,vidim da sada ima dosta povoljnih ponuda za Sarajevo za 2.noćenja. Kakva je sada situacija sa plaćanjem ,dali se može s eurima? Preporuke ,što posjetiti ,gdje jesti čevape ,popiti dobru kavu ...?