Sada je: 09 kol 2026, 22:39.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
elizabeta je napisao/la:Ja sam trenutno na žutom Cocolinu.
Ipak je cocolino jači od ostalih, a moja stara mašina se hrani omekšivačem, pa ga moram maximalno stavit da se išta osjeti.
Nego jel ima kakvo dobro sredstvo protiv mrlja a da ne smrdi ko Vanish? Ili nedaobog onaj Opal

rusulica je napisao/la:primjetila sam da od svih mirisa ta kombinacija je najdugotrajnija i najduže drži svježinu.
ali za bijeli ne
za bijeli koristim tide ili persil
..... najbolji se zasad pokazao ajaxov sapun kojeg utrlljam direkt na mrlju i odmah u masinu na pranje jer ako se osusi onda i sredstvo i mrlja naprave zajednicki zivot na majici i onda ona ide u sredstvo za ciscenje prasine.... 

IINA je napisao/la:Ja odustajem i vračam se svom, Rexu, zelenom Froshu i plavom Silanu
.
) i ne znam koliko omekšivača sakrivenih po stanu da netko tko ih vidi ne skuži da sam luda
. Ajde dobro, taj mercatorov prašak me drži u igri da potrošim omekšivače.

IINA je napisao/la:FM, mora da imaš jako velku kupaonu
)
služe samo za miris 

ronin je napisao/la:od Softlana iz Mullera-meni su(plavi i ljubičasti) to ujedno i najbolji omekšivači
Orca je napisao/la:meni niti jedan omekšivać ne omekša robusluže samo za miris
![]()
počela sam i crno i šareno prati na 60 i sad mi sve miriši....nema više onog odvratnog mirisa

IINA je napisao/la:Ma niš ne razrjeđujem...mislim da ništa od toga
nije koncentriranije od ostalog.
Ima ok miris.
rusulica je napisao/la:ronin je napisao/la:od Softlana iz Mullera-meni su(plavi i ljubičasti) to ujedno i najbolji omekšivači
e hebi ga mi nemamo muller![]()

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.