Sada je: 27 srp 2026, 19:02.

Vođenje ljubavi nakon poroda

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Vođenje ljubavi nakon poroda

PostPostao/la 5ra » 20 vel 2010, 18:49

I meni je bilo jako bolno nakon prvog poroda , keksali smo se nakon 2 mjeseca. Imala sam dojam kao da mi je prvi put. Što se tiče želje , uopće je nisam imala , bila sam okupirana bebom , puna briga i srahova , još me je prala postporođajna depresija. :(
F. ( 2005 ) i P. ( 2008 ) moja sunca dva
5ra
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamino sunce » 22 vel 2010, 00:49

ma mislim da je to sve u glavi...samo se triba opustiti!! mm i ja smo se dogovorili da bebu ostavimo kod bake i odemo malo u kino, ili na piće i da vidimo hoće li nas to negdi odvesti...ako da super ako ne ponovit ćemo izlazak dok god se ne opustimo.. ma moj mm je pravi ima tako puno strpljenja...
naša mrvica 18.7.2009.
mamino sunce
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Janja » 01 ožu 2010, 01:57

Nama je trebalo puna 3 mj da probamo jer me svaku puta dosta boljelo, sad je sve ok.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Liv Tyler » 02 ožu 2010, 14:48

nakon ginekološkog pregleda i zelenog svijetla, upustili smo se kad je moj strah popustio želji. sreća na muževoj strpljivosti. ukočenost je prestala kad sam shvatila da ne boli.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la aniram 103 » 02 ožu 2010, 15:48

[quote="MikA69"]nas prvi sex je bio tocno 6 tj. nakon poroda. bilo prvo neugodno al ubrzo je sve bilo jos puno bolje nego prije. neznam, obicno svi vele da je bolno i neugodno.. kod mene to traje prvih par sekundi i onda bude super

Isto ovako ali meni je bilo još bolje nakon poroda nego prije.
slikaslika
aniram 103
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mama Mia28 » 11 ožu 2010, 13:10

;)
Zadnja izmjena: Mama Mia28; 06 sij 2011, 23:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Vanda » 15 ožu 2010, 16:55

joj,...ja sam rodila prije 2mj,i probali smo više puta ali samo jednom uspjeli ali boljelo je kao da mi je prvi put,nije bilo baš ugodno,toliko sam se uplašila da se bojim posjeta giniću.em mi je više neugudno,em što više razmišljam o tome to me više strah.možda je ipak sve to u glavi,ko zna,al da se teško opustiti nakon onih bolova to je istina,opet od žene do žene,nismo sve iste.mm isto ima strpljenja.nije bilo baš :hopcup ni za vrijeme trudnoće,kao da nisam imala volje,a sad nastupa i strah,mada mi je opet neugodnjak kraj bebice,sve je to normalno,ali opet netko treći u sobi,...možda samo treba navika,bože dragi preživjet čemo,kao i sva ostale
Vanda
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mrcinela » 19 ruj 2010, 10:54

ja sam rodila prije 4 mj i još mi je čudno... čak malo i boli ali jako je čudno...ne znam ni objasnit..nekako mekano :oops:
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Diami » 22 ruj 2010, 14:03

Uh, kad se sjetim... Ja sam imala milijun šavova (pokla rodnica, pa puklo prema klitorisu, pa još rezana)... Nisam ni probala mislim par mjeseci, čini mi se oko 5 ili 6, a taj prvi pokušaj je bio - pokušaj - i ništa više... Onda se pridružio i strah, ali mm stvarno bio strpljiv i nježan i na neki način i malo uporan (ne u navlajivanju, ali u uvjeravanju da će biti bolje s vremenom). Pa smo nabavili hrpu lubrikanta za podmazivanje i polako je postalo opet ugodno i zabavno. Tamo negdje nakon godinu i nešto od poroda je postalo bolje nego prije trudnoće...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la mrcinela » 22 ruj 2010, 14:06

Diami je napisao/la:Uh, kad se sjetim... Ja sam imala milijun šavova (pokla rodnica, pa puklo prema klitorisu, pa još rezana)....

ista stvar...
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la alkemicar » 28 ruj 2010, 08:37

mi smo imali prvi odnos nekih 6 tjedana nakon poroda
ja uopće nisam rezana, al sam malo pukla i bilo je par punata
svejedno me malo bolilo taj prvi put
ni sljedeći put nije bilo baš najbolje
već treći put je bilo naznaka da bih mogla uskoro opet uživati u sexu
jedva čekam i prvi orgazam :mrgreen
bar se nadam da će ga bit opet
slika slika
alkemicar
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Diami » 28 ruj 2010, 13:08

Joj da, ja sam isto mislila " hoće li to ikad opet biti moguće?", al srećom i to je došlo na svoje. Čak unatoč mojoj lijenosti spram provođenju kegelovih vježbi koje sam napravila možda svega par puta... A da sam više, bilo bi vjerojatno i prije...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la Željana » 03 lis 2010, 21:52

Ja sam već 20ak dana nakon poroda. Imala sam 7-8 punata, otpali su već 10ak dana nakon poroda, u to sam i prestala krvariti, tako da smo malo po malo pokušavali sve dok nisam osijećala da je sve OK. 20 i koji dan nakon poroda smo imali odnos i bilo je kao i prije trudnoće, sad ponekad osjetim ožiljak, ali ništa bolno ili neugodno, samo ga osjetim da je tu.

Mengu sam dobila mjesec dana nakon poroda, a na pregledu sam bila 6 tjedana nakon poroda i sve je bilo u redu. Ginekologinja nije imala nikakvih prigovora...
slika
Željana
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mihaella » 30 pro 2010, 10:03

Ja sam odbrojavala kada ce proci 2 mjeseca i zeljno sam iscekivala taj dan :hahaha .Bas sam bila pozelila...Bilo me je i strah,svakakva su se tu osjecanja pojavila,kao da mi je bio prvi put :lol Na pocetku je malo bolilo,ali brzo sam se opustila i sve je bilo extra :yess
mihaella
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la hy_rina » 30 pro 2010, 12:58

evo ja bi se priključila sa svojim iskustvom.. rodila sam prije točno mjesec dana, danas smo prvi put probali i bilo je sve odlično, osim sto se moj dragi malo zanio i zaboravio da nisam vise trudna a zastitu nismo koristili.. pa me zanima koliko je pouzdano da nemam ovulaciju(inace sam dojila prvih tjedan i pol-morala sam prestati)?
hy_rina
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mihaella » 30 pro 2010, 16:50

Mislim da nije sigurno i da veoma lako mozes ostati trudna...Nije da te plasim,ali znam jedan bracni par koji se isto tako :ajme malo zanio poslije porodjaja i zena odmah ostala trudna.Razlika medju njihovim bebama je 11 mjeseci :D .Pogotovo nije sigurno ako ne dojis,ali ipak kupi test i provjeri ;)
mihaella
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ANJA 3 » 05 sij 2011, 11:40

Za razliku od većine muževa moj baš nije jako iščekivao prvi sex nakon poroda jer ga bilo strah da me ne ozljedi... Nakon malo više od mj. dana je skupio hrabosti,,, bilo je super, na početku malo bolno, kao 1. put.... :oops: hehe,,,, uglavnom mi je sad nakon 7 mj. sex pono puno bolji nego prije poroda..... :dada
ANJA 3
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mrcinela » 07 sij 2011, 10:13

meni opet nešto zateže :/
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Matera_po_defaultu » 16 sij 2011, 22:58

Prvi put, nakon nekih dva, tri mjeseca, čisti kriminal. Boli, zateže, da prostite, gore od skidanja jumfa.
Sad, nakon 11 mjeseci, i dalje imam isti osjećaj zatezanja i peckanja, ali smo se ušemili pa kad to preživim mogu veselo dalje :)
Matera_po_defaultu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Diami » 17 sij 2011, 20:14

Meni generalnp pomoglo puno lubrikanta za podmazivanje. :p
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la Matera_po_defaultu » 18 sij 2011, 15:01

Diami je napisao/la:Meni generalnp pomoglo puno lubrikanta za podmazivanje. :p

:D

Meni to prirodno lubriciranje nije zaštekalo, baš naprotiv, al je osjećaj i dalje... :/
Matera_po_defaultu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aniram 103 » 24 vel 2011, 09:51

evo mene nakon drugog poroda prošlo je 2 tjedna i 6 dana i jedva se čekam poseksat jo curi iz mene,
jer nisam rezana a šivana jesan ali samo jedan punat jer san pukla sama.
Već sam se naručila na prvi pregled kod ginekologice radi zaštite.
Nadam se da če mi bit kao nakon prvog poroda malo neugodno ali nakon minute sve super.
slikaslika
aniram 103
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MissNina » 11 stu 2011, 01:28

Bok cure!
Ja sam nova na forumu, a vidim da ste tu dosta iskusne... pa imam jedno pitanje a neznam kome se obratiti

Rodila sam prije mjesec i pol, a prije tjedan dana pokusali smo se keksati, medutim uzasno me zatezalo.
Muz je predlozio analno keksanje i to je proslo vise-manje bez problema... Jedino sto zadnjih par dana primjecujem sukrvicu na gacicama, izgleda da mi je muz ozlijedio nesto unutra buduci da je poprilicno obdaren.

Imate li kakav savjet sto da radim? Nemojte mi samo molim vas reci da idem ginicu jer i mama ide istom doktoru pa me je uzasno sram reci mu da se keksamo analno :ajme

Pliiiz odgovorite cim prije!
MissNina
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la dtmb » 19 pro 2011, 22:39

ajajaj ja sam rekorderka..nakon 9mj nemam još normalan odnos jer me zateže,pecka..gin rekao da je sve ok ali da mi je kod mukotrpnog poroda sve to dolje iztraumatizirano ..ali čitajući da žene već nakon 2 mj imaju normalan odnos jako sam zabrinuta i bojim se da li će više biti kao prije..
Brzic 2011
dtmb
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la dtmb » 20 pro 2011, 00:07

MissNina je napisao/la:Bok cure!
Ja sam nova na forumu, a vidim da ste tu dosta iskusne... pa imam jedno pitanje a neznam kome se obratiti

Rodila sam prije mjesec i pol, a prije tjedan dana pokusali smo se keksati, medutim uzasno me zatezalo.
Muz je predlozio analno keksanje i to je proslo vise-manje bez problema... Jedino sto zadnjih par dana primjecujem sukrvicu na gacicama, izgleda da mi je muz ozlijedio nesto unutra buduci da je poprilicno obdaren.

Imate li kakav savjet sto da radim? Nemojte mi samo molim vas reci da idem ginicu jer i mama ide istom doktoru pa me je uzasno sram reci mu da se keksamo analno :ajme

Pliiiz odgovorite cim prije!

mislim da ti analan sex nema veze sa sukrvicom..ja sam krvarila mjesec dana pa 3 dana ništa,pa opet krvarila,pa sukrvica,pa ništa pa opet krv i to se oteglo na 3mj.to se vjerojatno još čistiš
Brzic 2011
dtmb
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kika1985 » 05 vel 2012, 20:22

Vidim da ste vi sve imale problem sa strahom, kod nas je bilo obrnuto! Ja sam već nakon 3 tj navaljivala (rodila na carski :D ), mužić nije htio, bilo ga je strah da me ne ozlijedi... Nakon tjedan dana mog maltretiranja je popustio i meni je bilo super, malo sam osjetila rez ali je njemu bilo koma, jedva smo to priveli kraju!! Ali svaki sljedeći put je bilo sve bolje i opuštenije, a sada nakon god i pol smo kao srednjoškolci, non stop jedan na drugome! :hopcup
kika1985
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la i_ja_sam_mama » 10 ožu 2012, 12:53

Meni prošlo 3 tj od carskog i baš bi jeld vodila ljubav ali se još ne usudim, idući tjedan ću kod doktora pa ako da zeleno svjetlo - nadam se da hoće. Čitam vaša iskustva pa vidim da stvarno ima svakakvih iskustava, a mislim da je najbolje ćekati da doktor kaže da je sve ok tamo dolje.
slika
i_ja_sam_mama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Trabakulica » 16 srp 2012, 10:04

Mi smo nakon 2 mj i bilo je super, malo bolno u početku, ali ništa strašno. Više me bilo strah da će bolit, nego šta je stvarno bolilo. Uglavnom pozitivno iskustvo :mrgreen
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la rucho » 18 lis 2012, 14:39

mrcinela je napisao/la:ja sam rodila prije 4 mj i još mi je čudno... čak malo i boli ali jako je čudno...ne znam ni objasnit..nekako mekano :oops:

sta ti je mekano? :nata

enivej ja imam zavrsni sav aman taman na rubu medjice...... bestimala sam doktoru sve po spisku sta ga nije malo uvukao.... evo tek nedavno ga ne osjecam vise..... a prvi put bozemesacuvaj...... sve zahvaljujuci tom fjokicu na vrhu.....

a kako nam je girica izrazito zvahan i pravi mali upijajuci papagaj glede zvukova iz okoline pohvatamo se kad ga uvalimo kojoj baki... i ako ostanemo dovoljno budni..... :mrgreen ... tako da eto dvije godine nakon jos sam blago nerazradjena....
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.