Sada je: 27 srp 2026, 08:22.
Moderator/ica: Diami

ni za vrijeme trudnoće,kao da nisam imala volje,a sad nastupa i strah,mada mi je opet neugodnjak kraj bebice,sve je to normalno,ali opet netko treći u sobi,...možda samo treba navika,bože dragi preživjet čemo,kao i sva ostale

Diami je napisao/la:Uh, kad se sjetim... Ja sam imala milijun šavova (pokla rodnica, pa puklo prema klitorisu, pa još rezana)....

.Bas sam bila pozelila...Bilo me je i strah,svakakva su se tu osjecanja pojavila,kao da mi je bio prvi put
Na pocetku je malo bolilo,ali brzo sam se opustila i sve je bilo extra 

malo zanio poslije porodjaja i zena odmah ostala trudna.Razlika medju njihovim bebama je 11 mjeseci
.Pogotovo nije sigurno ako ne dojis,ali ipak kupi test i provjeri 

Diami je napisao/la:Meni generalnp pomoglo puno lubrikanta za podmazivanje.

MissNina je napisao/la:Bok cure!
Ja sam nova na forumu, a vidim da ste tu dosta iskusne... pa imam jedno pitanje a neznam kome se obratiti
Rodila sam prije mjesec i pol, a prije tjedan dana pokusali smo se keksati, medutim uzasno me zatezalo.
Muz je predlozio analno keksanje i to je proslo vise-manje bez problema... Jedino sto zadnjih par dana primjecujem sukrvicu na gacicama, izgleda da mi je muz ozlijedio nesto unutra buduci da je poprilicno obdaren.
Imate li kakav savjet sto da radim? Nemojte mi samo molim vas reci da idem ginicu jer i mama ide istom doktoru pa me je uzasno sram reci mu da se keksamo analno![]()
Pliiiz odgovorite cim prije!

), mužić nije htio, bilo ga je strah da me ne ozlijedi... Nakon tjedan dana mog maltretiranja je popustio i meni je bilo super, malo sam osjetila rez ali je njemu bilo koma, jedva smo to priveli kraju!! Ali svaki sljedeći put je bilo sve bolje i opuštenije, a sada nakon god i pol smo kao srednjoškolci, non stop jedan na drugome! 

mrcinela je napisao/la:ja sam rodila prije 4 mj i još mi je čudno... čak malo i boli ali jako je čudno...ne znam ni objasnit..nekako mekano

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.