.Ona meni uvijek govori da su sve curice uvijek u haljinama, samo ona jadna eto mora nositi hlace. I ja onda mislim, jesam li ja mama rospija ili....? Idu li vase curice u ove hladnije dane u hlacama ili haljini?
Sada je: 11 kol 2026, 17:03.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
.

Luantaro je napisao/la:moje više ne idu u vrtić, ali kad su po jakoj zimi htjele nositi haljinice, ispod su išle štrample i tajice
u jesensko doba samo štrample

Ja bih bila oduševljena da moja divljakuša hoće nositi haljine.

Al da želi, dozvolila bih joj i isto bih joj ispod obukla ili tajice ili štramplice. 

eh da, ja volim haljinice jer im istovremeno služe i umjesto prsluka

A ako je prehladno ionako ne idu vani.
A i u zimu bi to prolazilo super. Suknjica u ruksak, skafander na nju. U vrtiću bi skinula skafander obukla suknjicu i svi sretni.adea je napisao/la:U nasem vrticu van ne idu samo ako pada kisa i dan-dva poslije ako ima je igraliste mokro/blatno (a i to nije sigurno). Cak smo mislim prosle godine dobili listic gdje kao objasnjavaju vaznost toga da dijete po svim vremenskim uvijetima ide van, a ne samo kad je toplo. To mi je drago, da su sto vise vani, a opet, da hoce obuci tople hlace, ja bih bila mirna.
Ovako sam luda kako god okrenes. Ako ode u haljini bojim se da se ne nahladi. Ako ode u hlacama, ode u suzama, pa tuzne obadvije.... Joj....
A gdje kupite haljine/suknje. Sve sto ima, a i sto nalazim po ducanima je do pola koljena. Ja bih onda barem da je duza, barem ispod koljena....
Thanx Skorpi, gledala im sad stranice, nema dostave u Hrvatsku. Ima li ih kod nas, moram priznati da ne znam.

ja sam mojoj stalno trubila da ću nastojati da obuće suknju kad god je vrijeme za to, al da će biti i dana (jako hladnih) kad jednostavno suknju NEĆE moći obući i nek se pomiri s tim.

Ova ideja da se obuku štrample pa onda tajice mi je moram priznati otkriće.

. A ona samo vadi hlace - vis ove su lijepe, ove su lijepe, ali kad ju pitam da li ce ih nositi u vrtic ako ih kupimo - odgovor je Ne. E sto je komplicirana....

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.