Svaka čast, sandram, super odrađen posao.

Budući da nemaš puno vremena, moramo biti ekspeditivni.

Činjenica jest da je nekako sve manje mjesta za kupovinu i iz dana u dan ih sve više propada - npr. TL u centru. I ja si pomislim katkad
otkud da krenem, pa sam si s vremenom napravila popis trgovina, i to onako u više verzija, ovisi s kojeg parkirališta krećem.
Dakle, nadovezat ću se na sandram:
- za donje dijelove trenerke svakako idi u tu
malu trgovinicu u pothodniku; iste hlače, potpuno iste (npr. one Filmar firme) platila sam tu za ¸10 kn jeftinije nego u nekim drugim trgovinama; oko 40-50 kn su, čini mi se
-
na katu u Superu (ne znam jesu li se premještali kamo :da)
- također i
prizemlje Supera - tu imaju na nekim vješalicama sa strane konstantno odjeću na sniženju; bila je nedavno predivna pernata jaknica za cure po 60 kn

:, ali stvarno prvoklasna, samo što nije bilo broja
- tko voli Benetton, nek izvoli, ja rijetko u njemu kupujem; no, ima lijepih donjih dijelova trenerki po oko 100 kn, za jakne ne znam
-
Okäidi svakako, zna biti majica običnjakuša na sniženju, super jakni i rifli
- Iana je sada premještena gdje je nekada bio Kenvelo, teško se uočava, ali možeš proviriti što ima (meni prečesto preskupe stvari)
-
Bambi na uglu ulice Republike i Županijske - tu imaju odjeću marke Puzzle, neke žene iz mtč-a se odvojile i počele same šivati; jest sve malo skuplje, ali baš zgodno
-
Bambi malo dalje u Županijskoj- opet u Žup. - ima par trgovnica već bliže kružnom toku,
BMB ili tako nešto; ono, totalno niske cijene laganje trikotaže
-
Turbo limač kod kauflanda - jučer sm vidjela donje dijelove trenerki Logo po 70 kn, baš su lijepe
- svakako
Takko također u tom centru, neskupe majice i jakne
- dodajme i
Piccolo na Vinkovačkoj, zna se naći i povoljnih jakni i svega ostaloga
- za rublje izdvajam legendarni
Penić tekstilu ul. Republike, i to prije nego Devića

; tamo uzimam sinu potkošulje dugih rukava umjesto pidžame, ali imaju baš lijepe frotirske i ostale pidžamice; i prekrasne donje dijelove pidžama/trenerki za mame

I tako, može se još uvijek naći štošta....

Eh, da, i žao mi je što Ding-Donga (ovog VK o kojem Ista priča) više nema, tu sam kupovala ono baš sve i svašta svojedobno...