Sada je: 08 kol 2026, 16:26.

dječja odjeća u OS

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

dječja odjeća u OS

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:05

gdje, gdjeeeeeeeeeeeeee??
samo mi nemojte reći da naručujete preko neta.
ili da jednu običnu trenirkicu plaćate 200, 300kn...
trebam za Vjerana barem dva donja dijela trenirke, dvije majice i zimsku jaknicu.
to je ono što mi je hitno, iako bi trebala i više.
idemo u pon u Zg u bolnicu, ne mogu mu oblačiti ovo što nosi po doma, sve naslijeđeno i ne izgleda baš ok (čitaj: ofucano ili flekavo).
ima dva kompletića nove robice koju oblačimo kad idemo negdje. naglo je sve prerastao, i sad sam skužila da mu nemam što ponijeti.
i nigdje ništa ne mogu pronaći. ili nema izbora, tj. nema njegove veličine, ili su materijali nekako plastični i vidi se da neće biti isto nakon dva, tri pranja, ili je zbilja preskupo. i iz principa ne dam 400, 500kn za tako malu jaknicu koju možda neće moći ni nositi cijelu zimu.
dala bi maksimalno 300, ali i ta cijena mi je malo bezobrazna, al eto, pomirila bi se s njom :loce
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

Re: dječja odjeća u OS

PostPostao/la Bubidea » 19 lis 2010, 15:06

pa sto ne kupis nesto na forumu, nekom, ne mora to biti nas
imas i superbaby i trudnoca, tu gdje se moze ako i nemas neki broj postova
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la ivana7997 » 19 lis 2010, 15:07

nemam pojma, nisam nikad u zivotu bila u osijeku, ali veli mi sestra koja je nedavno bila tamo u posjetu svekrvi da ju je sveki vodila po ducanima djecje odjece ne bi li nesto kupila unucadi i da je sve izgledalo ili kao nakon atomskog rata ili turbo i bezobrazno preskupo uz ocajno los izbor.

u svakom slucaju :hug
ivana7997
Abundija

PostPostao/la saptacica » 19 lis 2010, 15:09

Koliko znam, imate Okaidi dobar. Tamo imaš dobra sniženja. Al to ti sad ne pomaže :dunno , nego za inače.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la Bubidea » 19 lis 2010, 15:12

ili posalji pp zm, ona ima hrpu robice, djeca su vam tu negdje, mozda ima i nesto viska, a sigurno ti nece uvaliti nesto sto je rastegnuto, isflekano ili slicno
s obzirom da si na knap s vremenom
a bezveze je bacati tolike novce na nesto sto ne valja, nesto iz tih vasih ducana
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la I-STA » 19 lis 2010, 15:14

Što ne zaprašiš za Vk? Ima kod nas Ding-Dong, ljudi sami šiju, kvalitetnu robicu. Ladi baka baš neki dan kupila prekrasnu, mekanu plišanu trenerkicu za 119kn. Donji dijelovi, pamučni su im oko 35-40kn; bodići oko 20-ak... A stvarno su kvalitetni. I trgovina im je u samom središtu, nema skitanja.
Stalno me prati sreća, al' nikako da me stigne
I-STA
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sandram » 19 lis 2010, 15:18

U centru Okaidi, TL, Benetton, S'oliver, prvi kat Supera (tamo sam kupila Anji prekrasnu jesensku jaknu, podstavljenu za oko 200kn), u pothodniku imas jednu majusnu trgovinicu sa majicama, trenerkicama, pidzamama i donjim rubljem. Inace, kvalitetno, a povoljno, donje rublje ima Devic u Kapucinskoj. Kod glavnog kolodvora postoji jedna mala trgovinica, jedva se okrenes unutra ali imaju odjecu hrvatske proizvodnje po pristupacnim cijenama (komplet trenerka 130 kn, majice oko 50, stramplice 20kn), zove se Marijanis. U Donjem gradu takodjer jedna mala trgovinica kod djecjeg kazalista (tamo frendica cesto nesto kupi, ja nisam ulazila). Kod Mullera je jos jedan TL i Takko (ni tamo nisam nista kupila, ali moja kuma je maleckoj kupila lijepu zimsku jaknu za nekih 150kn). U Meraktor centru ima djecje odjece u njihovoj trgovini, Oskoshu i Mani. Inace, ako te ima tko odvesti u Pecuh, tamo ja najcesce oblacim cure. Ima nekoliko ducana (jeans club, kenvelo, ja najcesce shopingiram u C&A, a od iduceg mjeseca otvara se i h&m. Ako nemas vlastiti prijevoz, postoje i shoping ture preko Panturista.
Zadnja izmjena: sandram; 19 lis 2010, 15:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
Djeca nisu bojanke. Ne mozemo ih ispunjavati svojim omiljenim bojama.
sandram
pahuljica

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:23

ivana7997 je napisao/la:nemam pojma, nisam nikad u zivotu bila u osijeku, ali veli mi sestra koja je nedavno bila tamo u posjetu svekrvi da ju je sveki vodila po ducanima djecje odjece ne bi li nesto kupila unucadi i da je sve izgledalo ili kao nakon atomskog rata ili turbo i bezobrazno preskupo uz ocajno los izbor.

upravo tako, baš je dobro opisala.
samo zbog dućana žali za Zagrebom.
I-STA je napisao/la:Što ne zaprašiš za Vk? Ima kod nas Ding-Dong, ljudi sami šiju, kvalitetnu robicu. Ladi baka baš neki dan kupila prekrasnu, mekanu plišanu trenerkicu za 119kn. Donji dijelovi, pamučni su im oko 35-40kn; bodići oko 20-ak... A stvarno su kvalitetni. I trgovina im je u samom središtu, nema skitanja.

nemam auto, pa mi nije zgodno.

edit: sad tek vidim, sandram, hvala :kiss
TL nema NIŠTA, Benetton ništa za dečke, u Superu nisam bila, baš ću otići, nemam navilu zalaziti tamo, ne znam zašto :dunno
kad goda sam ušla u Takko, nisam ništa našla, opet predivne robice za curice, za dečkiće skoro ništa, isto tako i u Mani.
za Devića znam, pronašla sam, baš njihove bodiće kupujemo.
vidjet ćemo, svejedno ću još jednom sve sutra obići...
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:26

gdje u centru je Okaidi?

moram vam nešto ispričati, kad sam na ljeto kupovala cipelice, prvi put shopingirala u Os nakon 10 godina, pitala mamu gdje ima dućana s cipelicama.
a ona: "pa ne znam, nekada je bio onaj Zeko..." naravno, Zeke nema još od prije rata :lol
ni ona, a ni ja nismo baš upućene
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:30

Bubidea je napisao/la:ili posalji pp zm, ona ima hrpu robice, djeca su vam tu negdje, mozda ima i nesto viska, a sigurno ti nece uvaliti nesto sto je rastegnuto, isflekano ili slicno
s obzirom da si na knap s vremenom
a bezveze je bacati tolike novce na nesto sto ne valja, nesto iz tih vasih ducana

mislim da je Vjeran malo veći od Roka. puno puta sam gledala njezinu robicu, uvijek ima nešto lijepo, ali je uvijek bilo premalo za Vjerana
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la sandram » 19 lis 2010, 15:31

Pokraj Name, iznad Manga.
sandram
pahuljica

PostPostao/la podocnjaci forever » 19 lis 2010, 15:40

Svaka čast, sandram, super odrađen posao. :up

Budući da nemaš puno vremena, moramo biti ekspeditivni. :salut
Činjenica jest da je nekako sve manje mjesta za kupovinu i iz dana u dan ih sve više propada - npr. TL u centru. I ja si pomislim katkad otkud da krenem, pa sam si s vremenom napravila popis trgovina, i to onako u više verzija, ovisi s kojeg parkirališta krećem.

Dakle, nadovezat ću se na sandram:
- za donje dijelove trenerke svakako idi u tu malu trgovinicu u pothodniku; iste hlače, potpuno iste (npr. one Filmar firme) platila sam tu za ¸10 kn jeftinije nego u nekim drugim trgovinama; oko 40-50 kn su, čini mi se
- na katu u Superu (ne znam jesu li se premještali kamo :da)
- također i prizemlje Supera - tu imaju na nekim vješalicama sa strane konstantno odjeću na sniženju; bila je nedavno predivna pernata jaknica za cure po 60 kn :shock:, ali stvarno prvoklasna, samo što nije bilo broja
- tko voli Benetton, nek izvoli, ja rijetko u njemu kupujem; no, ima lijepih donjih dijelova trenerki po oko 100 kn, za jakne ne znam
- Okäidi svakako, zna biti majica običnjakuša na sniženju, super jakni i rifli
- Iana je sada premještena gdje je nekada bio Kenvelo, teško se uočava, ali možeš proviriti što ima (meni prečesto preskupe stvari)
- Bambi na uglu ulice Republike i Županijske - tu imaju odjeću marke Puzzle, neke žene iz mtč-a se odvojile i počele same šivati; jest sve malo skuplje, ali baš zgodno
- Bambi malo dalje u Županijskoj
- opet u Žup. - ima par trgovnica već bliže kružnom toku, BMB ili tako nešto; ono, totalno niske cijene laganje trikotaže
- Turbo limač kod kauflanda - jučer sm vidjela donje dijelove trenerki Logo po 70 kn, baš su lijepe
- svakako Takko također u tom centru, neskupe majice i jakne
- dodajme i Piccolo na Vinkovačkoj, zna se naći i povoljnih jakni i svega ostaloga

- za rublje izdvajam legendarni Penić tekstilu ul. Republike, i to prije nego Devića :dada; tamo uzimam sinu potkošulje dugih rukava umjesto pidžame, ali imaju baš lijepe frotirske i ostale pidžamice; i prekrasne donje dijelove pidžama/trenerki za mame ;)

I tako, može se još uvijek naći štošta.... :kima

Eh, da, i žao mi je što Ding-Donga (ovog VK o kojem Ista priča) više nema, tu sam kupovala ono baš sve i svašta svojedobno...
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Rimaithor » 19 lis 2010, 15:41

Vidim da sam ja luda shoppingholičarka jer su mi i Osjecki dućani poznati :lol
Moja šogorica zaista 99% robe klincima kupi u Osijeku. Sandra je sve pobrojala. Imate i Ciciban odjecu, u Zg recimo nema, a kvalitetni su. :dada
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la podocnjaci forever » 19 lis 2010, 15:44

E, to se traži, Rima... :cool već sam se nabrijala da prekorim gospoj'cu danči (i sve one koji su se nadovezali na atomski os :ja?) jerbo nešto sam lokalpatriotski osjetljiva, naročito kad se kritizira nešto iz neznanja... :mrgreen
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:45

pf :klanja
kao i uvijek, vrlo detaljna i sistematična
vidiš, Županijsku isto uvijek zaobilazim, izgleda da je problem i u mojem neumijeću kupovanja :lol
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:46

ma gdje je ciciban robica? ja sam naišla samo na cipelice
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:46

vidi se koliko često kupujem :oops: :mrgreen
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la sandram » 19 lis 2010, 15:46

PF, super si me nadopunila. I ja kupujem u tim ducanima, a zaboravila spomenuti.
sandram
pahuljica

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 15:57

odoh, za početak, tamo do Kauflanda.
pf, najradije bi te povela sa sobom da mi obaviš kupnju, imam osjećaj da bi ti to onako, studiozno. priznajem, ja sam antitalent :gace
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la Rimaithor » 19 lis 2010, 15:59

:oops: Bambi ne Ciciban (uvijek ih zamijenim :lol )
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la sandram » 19 lis 2010, 16:01

Picolo ima i u gradu, kraj Narodnih novina iza Supera.
sandram
pahuljica

PostPostao/la Barbi » 19 lis 2010, 16:12

"pa ne znam, nekada je bio onaj Zeko..." naravno, Zeke nema još od prije rata

Totalni off ali moram :) u Zeki je meni mama cipelice kupovala i Chicco i Lego igračke, još daaaavne sedamdeset i neke. :dada
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la sandram » 19 lis 2010, 16:14

Nasa pedijatrica je drzala Zekinu reklamu u cekaonici do prije dvije godine :lol
sandram
pahuljica

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 20:19

bila u TL, razveselilo me što u ponudi ponovo imaju LOGO trenirkice (dugo ih nije bilo), ali nisam našla veličinu za njega, samo neku bljedunjavo sivu, nimalo mi se nije svidjela. ak ne nađem ništa drugo, morat ću po nju. jaknice su bile ok, ali ništa u njegovoj veličini, ili premale, ili prevelike.
e, onda smo imali epizodu urlanja jer je skužio triciklić bager, deda i on se oduševili, odlučili malo provozati, pa nije htio dolje. bilo me sram kakve scene je izvodio, pa sam ga pustila malo.
pa me mama zadržala sa svojim cipelama :/
pa smo skužili da nemamo više puno vremena, morali po nalaz.
Manu sam samo preletjela, vidjela da još nemaju zimske robice, tek jesenske. jaknice nisu imali.
pa požurila u Takko. tamo imali samo dva modela jaknica, jedna siva karirana mi je bila baš lijepa. našla veličinu i odmah uzela. kupila još u istoj boji kapicu i rukavice. tamo je bilo nešto druge robice, ali više nisam stigla previše zagledati.
da ne govorim kako nije htio ništa probati, a tako je nekako naglo narastao da me je bilo strah uzimati od oka. pa smo mu obećali vožnju liftom kako bi bilo što probao, i ostvarili obećano u polupraznom domu zdravlja :mrgreen
ajde, barem sam jaknicu riješila. nekako mislim da ćemo lakše sve drugo.
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la tamara1981 » 19 lis 2010, 23:11

U Domi u donjem gradu ima dječji butik...neki dan sam mom D.kupila samtane(moderne!!! :mrgreen )hlače za 99 kuna i majicu sa kapuljačom za 59 ili 69 kuna(nisam sigurna)...ima i (također u donjem gradu,blizu Dome) butik Žabica,ali su oni malo skuplji...
Za jaknice,iskreno,ne znam.Ja sam dobila od kolegice na poklon zimsku jaknu tako da nisam morala kupovati...
Ako hoćeš mogu sutra otići u taj butik u Domi i raspitati se za cijene?!?
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la danijela81 » 19 lis 2010, 23:23

tamara, hvala ti, ne moraš se gnjaviti :kiss
ionako moram otići da bi nešto kupila, a kupiti moram...
otići ću još u centar pa vidjeti, ako tamo ne pronađem ništa, pravac donji grad.

sad bi možda trebala otvoriti topic shopping u OS za neznalice :lol pa da obuhvatimo sve, ne samo dječju robicu.
jučer sam samo lutala po gradu, a ništa nisam kupila. da sam odmah tu pitala, kupovina bi već bila gotova.
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la tamara1981 » 19 lis 2010, 23:32

Ja ti do Dome imam 3 minute,a ionako moram do tamo....nije problem...u centru mi se čine cijene malo ˝napuhane˝... :dunno
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.