Hmm iste dileme ,al opet rijetko koja bakica hrani piceke po domaći ,znači da ih pusti da pasu i jedu travicu,crviće,malo kukuruza i trče po livadama.

,o pajcekima i junicama da ne govorim.
Raspitala se malo i
svi (tu mislim na one koji ih hrane doma ne na uzgajivače) piceke hrane starterom ,koncentratom, da što prije narastu i budu spremne za škrinju

ili plac, znači i žene koje doma hrane i imaju kokice i hrane ih za sebe ,vele da na ovaj prvi način piceku treba jako dugo da naraste i nikome se to ne isplati.
Eventualno kakva bakica koja živi bogu iza nogu i ima koju kokicu pusti ju da trči i hrani se zdravo

,ali ih ona sigurno ne prodaje okolo.
Ja dobila jednu takvu koku tj moja mama i nju je trebalo prvo dobro skuhati ,pa onda dobro ispeći i još je meso bilo žilavo ,a da ne velim da je meso trebalo trgati zubima od kosti ,a ne ko kod kupljene kad primiš za kost samo ti ostane u ruci.

,okus isto onak ko maltene divljač.
Znali sve kupujem u dućanu ,piletina Cekin,puretina Vindon il ona druga ,svinjetinu i junetinu kupim u rinfuzi u mesnici,ak radim faširano kupim pureće smrznuto ili tražim u mesnici da mi smelje predamnom i tražim da prije isprazni mašinu. NO tak kupim stvarno rijetko ,obično bude puretina.