Sada je: 08 kol 2026, 22:06.
di ću nabaviti drugi kad potrošim ovaj (a nema star izvor presušio).

. Ali, učim.
ali, ja i nisam neka kuharica, pa mi ni ne treba puno pomagala, ono sto imam mi je sasvim dovoljno
.
To mi dođe ko kupovina deterđenta za veš, nešto što svaka kuća mora imati, pa se ni ne sjetim. 

Lena je napisao/la:ramekini su mi must have. za čokoladni lava kolač, souffle, rožatu itd. investirala jednom u njih i sad pjesma.
Lena je napisao/la:pa silikonske spatule i kistići su![]()
Lena je napisao/la:a stvar koja mi je stvarno promjenila izradu kolača za milijun godina (mada joj to nije inače jedina namjena, ali se kod mene koristi najviše u te svrhe) je Kenwoodov chef. Živjela sam godinama bez njega bez problema, sad bi se morali tuć sa mnom da ga uzmu.

mislim na obje vrste pita
imam i kalup za pite, nije keramički ali je dobar i nikako ga ne koristim.
bez vecine njih se moze al s njima je lakse i zabavnije.

To mi dođe ko kupovina deterđenta za veš, nešto što svaka kuća mora imati, pa se ni ne sjetim.
AA je napisao/la:
ovo mi je definitivno najbolja kuhinjska investicija i ne samo za kolace nego i za sve vrste tijesta (obozavam onaj dodatak za rezance, lazanje....)
jos jedna makina koju obozavam je food processor (potrebna pomoc u prevodu) nezamjenljivo za prhka tijesta ili recimo banana bread
još kad nabavim nastavak za mljevenje oraha, moj multipraktik (mislim da je to uvriježeno ime kod nas za food processor) ide pa-pa.Potica je napisao/la:Ovaj chif mi izgleda kao onaj mikser od Ane a taj si ja jako želim![]()
Trenutno mi jako nedostaje dobra daska za razvaljati i dobra šprica za kremu.
Lena sprej za kalupe imaju u Sve i svašta u Stupniku, ako je to to što ti koristiš http://www.sveisvasta.hr/ducan/kalupi-i-pribor/sprej-za-kalupe-500-ml-2.html
to je to! dušu dalo za kalupe za muffine.

), meni je odlican vec godinama. radim u njemu svasta, sladolede (vidjela si fotku od semifreda), želee... sve se lako vadi a kosarice stavljam samo ako zelim.Lena je napisao/la:prhko tijesto radim s k beaterom u chefu bez pardona i super mi ispada.još kad nabavim nastavak za mljevenje oraha, moj multipraktik (mislim da je to uvriježeno ime kod nas za food processor) ide pa-pa.
Potica je napisao/la:Trenutno mi jako nedostaje dobra daska za razvaljati i dobra šprica za kremu.
nijedna sprica im ne moze ni primirisati

kolika mu je nekakva cca cijena?
Solea je napisao/la:mene jako vesele ti kuhinjski gadgetibez vecine njih se moze al s njima je lakse i zabavnije.

)
Potica je napisao/la:Trenutno mi jako nedostaje dobra daska za razvaljati i dobra šprica za kremu.
eh, da, wiltonove vrecice sa nastavcimanijedna sprica im ne moze ni primirisati

meni samo to i faliolja je napisao/la:jos mi samo silikoni u cicama fale

VIPmama je napisao/la:isto bih rado taj mikserkolika mu je nekakva cca cijena?

AA je napisao/la:eh, da, wiltonove vrecice sa nastavcimanijedna sprica im ne moze ni primirisati

Lena je napisao/la:Koristiš one na bacanje ili ove koje se peru?

Madir je napisao/la:Ja sam naručila ovo:
čini mi se praktično.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.