Sada je: 14 lip 2026, 05:42.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Nadam se da će Orašar biti na programu i u siječnju.

U subotu, 27.11.2010., od 10-18 sati će se na staroj lokaciji održati X. Susret željezničkih modelara.
Adresa je Trg žrtava fašizma 14 a uz uobičajenu prodaju, izložena će biti modularna maketa, vitrine sa modelima i poneko iznenađenje.
Ulaz je besplatan i svi ste pozvani!

.Roditelji, mislili smo i na vas - u neposrednoj blizini i s pogledom na stazu moći ćete se ugrijati uz šalicu čaja ili čašu kuhanog vina u

Ana, ti si iz Kupjaka?

presmiješno. Ništa bolja nije ni staza u Mrkoplju. Tuga 

...

u Varaždinu nema
), jeli smo dobro, divljač je mogla biti malo manje žilava, ali sve OK.kao što rekohOkoliš je još nedovršen i sve je prilično neorganizirano, vidi se da se ljudi koji su to otvorili nisu bavili ugostiteljstvom ranije. Restoran (Krčma Gina) je krasno uređena, međutim totalno nefunkcionalna, unutra je cca 8 masivnih stolova s premalim stolcima i kapacitet definitivno ne odgovara broju posjetitelja

Kad sam s Tinom s razbijenim nosom došla unutra po čaj, tražim čaj od šumskog voća, a vlasnik mi natoči mentu i još me uvjerava da je to šumsko voće. A ovaj moj naravno ne želi mentu nego baš šumsko voće
), pa mi je rekao da oni ne mogu manje naplaćivati jer kubik vode plaćaju 16 kuna, a top im troši 20 kubika na sat, a treba raditi 12 sati da zasniježi i tak.... ne bi im se isplatilo.xxx,ali isto se nadam da će kako kaže lara to dovesti u red,jer kada vani promrzneš baš ti fali mali mirni kutak da sjedneš,odahneš i ugriješ se bez naguravanaj i opreza da te netko ne zali vrućim čajem.Meni je vise smetalo to sto im je kapacitet u krcmi mali, a kad je ovakva namjena citavog "kompleksa", onda je bitno da se ljudi imaju gdje sjesti i odmoriti i pojesti, ako zele

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.