Sada je: 08 kol 2026, 13:30.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Ma draga moja ne pita se ovdje mene nego njegapa šta vama nisu bolji lego bilokoji nego igrice?
A to sve radi iz objesti... jer današnja djeca zbilja imaju punu guzicu svega i stalno samo nešto izmišljaju a merketinške kampanje nam baš i ne idu na ruku. Makar je na nama roditeljima da podvučeno crtu i kažemo e pa sad je dosta... 

Moja obožava plišance i uvijek se nađe na popisu Djedu Mrazu i neki plišanac.
pokušavajući uskladiti s njegovim interesima.
ali ima ih dovoljno za sada

barbi ne bi te obeshrabrila ali one2play je zastupnik za winx proizvode i koliko znam nemaju plišane winxice nego samo lutkice onak plastične.
Bit će na kraju zapravo ono što je marsovka rekla, da su naše dvije frajerice to izmislile.
Jer sve mi se čini da mi je spomenula da Ema ima plišanu winxicu a onda bi marsovka to valjda i znala.

Evo ja zvala prije par minuta, pogledala mi je stanje i rekla da je još ostao taj jedan komad...Kako zadnji paket, jučer je bilo bar 20 paketa u 10 do 6, a radno vrijeme im je do 6

.

Jedini katalog koji nam redovito stiže je onaj od slovenskog Babycenter-a i stalno biraju u njemu što ćemo kupiti kad budemo išli u Čatež na kupanje pa usput.

ali zna da je recesija i da nemamo novaca pa je spreman sudjelovati sa svojih 350 kn iz kasice. 

Barbi je napisao/la:Mi nemamo kataloge igračaka domaJedini katalog koji nam redovito stiže je onaj od slovenskog Babycenter-a i stalno biraju u njemu što ćemo kupiti kad budemo išli u Čatež na kupanje pa usput.

Bar kolko ja znam 
(zbog xy razloga, nije sada ovdje bitno)
mi jako ograničavamo vrijeme za igranje na kompu, ne igraju svaki dan, čak ni crtiće (na tv ili na dvd-u) ne gledaju svaki dan

) - u stvari, nekako navučem vodu na svoj mlin da želja bude u realnim okvirima (puno tu umijeća treba), pogotovo želje koje se dotikavlju baka i deda penzića. Kako imam skroz razumno dijete, samo mene u konačnici dopadne bjesomučno traženje željenog predmeta, do sada uvijek rezultiralo i nalaženjem. S time da je tu uključen sv. Nikola koji može nositi male poklone (jer nema sobova, sanjki i ostale skalamerije), djed Mraz i zubić Vila (ova potonja isto ima male stvari), tako da sam ja zapravo pomoćnica svih tih likova
Volvo je napisao/la:
Što se kornjače/ papige tiče, imate li uvjeta za ljubimca, to mi se jako sviđa, ali imajući u vidu da se malo dijete neće baviti dugo ljubimcem, briga pređe na roditelje pa valja i s tim računati...

. Uostalom te želje ionako imaju jako malo s maštom, pogotovo te brendirane
.Što se kornjače/ papige tiče, imate li uvjeta za ljubimca, to mi se jako sviđa, ali imajući u vidu da se malo dijete neće baviti dugo ljubimcem, briga pređe na roditelje pa valja i s tim računati...

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.