Sada je: 08 kol 2026, 10:31.

Blagdanske želje i narudžbe - help

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Blagdanske želje i narudžbe - help

PostPostao/la palunkica » 29 stu 2010, 11:57

Meni su bolji legići nego igrice. 100 puta. Razvija se i koncentracija i kreativnost.

Tinice, ako to želi nemoj mu nametati igricu, neka dobije ono što poželi. Evo moj za sv. NIkolu želi plastične vojnike iz Interspara. I naravno da će ih dobiti

thalia, naravno, nalazit ćeš legiće posvuda, ali to je i smisao legića.
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Tinica » 29 stu 2010, 12:02

pa šta vama nisu bolji lego bilokoji nego igrice?
Ma draga moja ne pita se ovdje mene nego njega ;)
On je to sad poželio ali znam ga u dušu i nakon što prože Božić i kad se vrati sa skijanja neće ni pogledati tu letjelicu i bit će samo još jedna kutija u njegovoj sobi više... a ova igrica mi je nekak dugotrajnija.. uvijek je prisutna neznam kak da ti objasnim... njemu je ovo trenutna zadovoljština i naručio ju je samo iz jednog jedinog razloga a to je što nezna šta bi uopče više izmislio... pa sad kao ajde dobro onda ovo... kužiš?? On ti je takvo dijete...na kraju ispada da on meni radi uslugu i piše pismo... pa evo sad je zadovoljio formu i mene i nešto naručio.. po njegovom bi ja sad trebala biti sretna što mi se "smilovao" i nešto naručio... :faca A to sve radi iz objesti... jer današnja djeca zbilja imaju punu guzicu svega i stalno samo nešto izmišljaju a merketinške kampanje nam baš i ne idu na ruku. Makar je na nama roditeljima da podvučeno crtu i kažemo e pa sad je dosta...
Sječam se da sam prošli mjesec u Rimu sat vremena čekala sa njim u redu na ulazu u Disney store da mu kupim tog Buzza... i daj me pitaj gdje je završio... u kutiji koju planiramo odnijeti u Bistru...
Jer kad bi ga sad dovela u bilo koji multimedijski centar odmah bi se preorijentirao i našao si neku igricu koju bi mu iskreno rađe kupila nego ovdje potepla tih 200,00 kuna ;)
Evo za svetog nikolu je poželio neki paketić ludog graha :roll
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Barbi » 29 stu 2010, 12:07

Meni su legići super ali kod nas pomalo gube smisao. Imam jako, jako puno legića i svi su oni sitni pomiješani u oooogromnoj kutiji, zadnje vrijeme se rijetko igra s njima jer realno nikad niti nije dovoljno dugo doma da bi ih satima slagao kao nekad. :dunno
Ali kad dobije novu kutiju legića moj sin odmah sjedne i složi igračku po uputama, ja sam često zadivljena jer bi meni duže trebalo. A i tlaka mi je.:lol

Sad mi ne da vrag mira za ove plišane winxice, idem danas potražiti negdje.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la lastavica » 29 stu 2010, 12:14

plišane winxice , nadam se da to ne postoji :ajme Moja obožava plišance i uvijek se nađe na popisu Djedu Mrazu i neki plišanac.
Inače popis joj je cjenovno šarolik, a ja si obično izaberem ono za 10 kn :mrgreen
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la snowwhite » 29 stu 2010, 12:25

barbi ne bi te obeshrabrila ali one2play je zastupnik za winx proizvode i koliko znam nemaju plišane winxice nego samo lutkice onak plastične. e sad možda ima negdje neke kvazi kineske winxice ali di buš to našla :dunno

kad čitam ove želje sve me strah. moj je premali za želje pa mi kupujemo ono što se nama sviđa :mrgreen pokušavajući uskladiti s njegovim interesima.
legići su mu već sad :1 ali ima ih dovoljno za sada
dobit će kutiju s alatom :)
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la Tinica » 29 stu 2010, 12:35

Evo naručila sam zadnji paket na Žitnjaku i čeka me na info pultu... ispast će oko 200,00 kuna ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la palunkica » 29 stu 2010, 12:36

Kako zadnji paket, jučer je bilo bar 20 paketa u 10 do 6, a radno vrijeme im je do 6 :dunno
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Barbi » 29 stu 2010, 12:43

barbi ne bi te obeshrabrila ali one2play je zastupnik za winx proizvode i koliko znam nemaju plišane winxice nego samo lutkice onak plastične.

Pa da, tako sam i ja cijelo vrijeme mislila. :dunno Bit će na kraju zapravo ono što je marsovka rekla, da su naše dvije frajerice to izmislile.:lol Jer sve mi se čini da mi je spomenula da Ema ima plišanu winxicu a onda bi marsovka to valjda i znala. :mrgreen
Ali šta ću sad? :loce
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Tinica » 29 stu 2010, 12:45

Kako zadnji paket, jučer je bilo bar 20 paketa u 10 do 6, a radno vrijeme im je do 6
Evo ja zvala prije par minuta, pogledala mi je stanje i rekla da je još ostao taj jedan komad... ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mimi321 » 29 stu 2010, 12:54

Barbi, svaka čast curama kad su u moru igračaka uspjeli izmislit koje nema :hahaha .
Moji su ziheraši naručivali po katalogu, cura klavir s mikrofonom iz Interspara, a dečko yugioh karte, ali slovima i brojem za 200 kn :roll
C. skorpion 2007.
D. vaga 2002
mimi321
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Barbi » 29 stu 2010, 13:04

Mi nemamo kataloge igračaka doma :kisichagic Jedini katalog koji nam redovito stiže je onaj od slovenskog Babycenter-a i stalno biraju u njemu što ćemo kupiti kad budemo išli u Čatež na kupanje pa usput.:lol
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Barbi » 29 stu 2010, 13:05

Btw. što se skromnosti tiče, moj sin želi plejku (PS3) i novi bicikl. :gace ali zna da je recesija i da nemamo novaca pa je spreman sudjelovati sa svojih 350 kn iz kasice. :drink
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Krumpirić » 29 stu 2010, 13:06

Barbi je napisao/la:Mi nemamo kataloge igračaka doma :kisichagic Jedini katalog koji nam redovito stiže je onaj od slovenskog Babycenter-a i stalno biraju u njemu što ćemo kupiti kad budemo išli u Čatež na kupanje pa usput.:lol

:dada :hahaha
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la bubsek » 29 stu 2010, 13:20

ja imam jedno pitance...

dobro znamo da djeca imaju ponekad zbilja zelje od kojih se kosa dize na glavi!

dali im uvijek ispuniti zelju i kupite poklon koji zele ???...ako bas niste pri lovi kako im objasniti da nemoze dobiti to sto je pozelilo?

i jos jedno pitance ,moja malena bi onog nekog rozog konjica (koji je meni bas bezveze) kosta 250kn a nemas ga kaj vidjeti...pa smo mm i ja razmisljali posto inace voli zivotinje da joj pod bor stavimo jednu malu kornjacicu ili papigu...

kaj mislite dali je to dobra ideja?
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kruna » 29 stu 2010, 13:30

netko me sjetio, moj želi i paket original yugi oh karata koje su sad opet u điru. gdje se to uopće kupuje??

znam da je land of magic ali gdje se nalazi dućan land of magic :plavusa

bubsek - a čuj, mi se u zadnjih par godina trudimo ispuniti želje ali samo realne. moja su djeca razumna pa nekako idu dogovori s njima :dunno
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la viki » 29 stu 2010, 13:36

- moj mlađi želi ovu figuru, a nema je više u TL, ili je možda još netko negdje vidio neku u nekakavom zakutku TL-a ili nekog drugog dućana :(
slika
viki
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Barbi » 29 stu 2010, 13:38

Kruna, imaš Land of magic u Radićevoj, jedino za taj znam.
Zar nema u One2play-u tih karata? Idem sada snimiti Winx situaciju pa ću pogledati.
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la kruna » 29 stu 2010, 13:39

hvala barbi :zivili
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la marsovka » 29 stu 2010, 13:40

kruna, taj ducan je prije bio u Radicevoj s lijeve strane, ali ak se dobor sjecam oni imaju neke veze s One2play pa mislim da je to mozda jedno te isto samo je taj Land of magic specijaliziran za igre razne.

A sto se wingsica tice imamo svakakve plisance, ali ovo ne :dunno Bar kolko ja znam :mrgreen
marsovka
celebrity

PostPostao/la VIPmama » 29 stu 2010, 13:43

ne dobiju uvijek što žele, evo npr. ovo je već treći put da piše za taj džepni nožić i opet ga neće dobiti :dunno (zbog xy razloga, nije sada ovdje bitno)

inače, htjela sam pitati što i krumpi :faca mi jako ograničavamo vrijeme za igranje na kompu, ne igraju svaki dan, čak ni crtiće (na tv ili na dvd-u) ne gledaju svaki dan
Vrag nosi Pradu
VIPmama
mirisni cvjetić, jutarnja rosa

PostPostao/la † Volvo » 29 stu 2010, 13:44

Jedan Land of magic ima i u Frankopanskoj, onaj haustor gdje je i HAMA ;)
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la Bubidea » 29 stu 2010, 13:45

jugijo karata ima i u skrinjici u domjanicevoj i u frankopanskoj u prolazu s desne strane kad se ide od ilice prema trgu marsala tita, pa vec skoro kod semafora na trgu.
ne znam jel to one 2play ili land of magic...

zelje sve ispunjavam kad tad
razmislim i o onim nerealnim, kao ps3, pa ako vidim da zelja traje par godina, nesto iskemijam
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la Bubidea » 29 stu 2010, 13:46

kad sam govorila o nerealnim zeljama, mislila sam na nerealne po pitanju cijene, ovaj dzepni nozic nikada ne bi dobio..sto ce mu to
na to je odgovor ne dolazi u obzir i vise nema diskusije
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la Madir » 29 stu 2010, 13:50

Nama nedostaje Girica iz Boba graditelja :/
Di ima osim u Mullera i one 2play?
„Sve, dakle, što želite da vam ljudi čine, činite i vi njima.“ (Mt 7,12a)
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la † Volvo » 29 stu 2010, 13:54

Ne ispunjavam sve želje (nisam dobra vila baš skroz :p ) - u stvari, nekako navučem vodu na svoj mlin da želja bude u realnim okvirima (puno tu umijeća treba), pogotovo želje koje se dotikavlju baka i deda penzića. Kako imam skroz razumno dijete, samo mene u konačnici dopadne bjesomučno traženje željenog predmeta, do sada uvijek rezultiralo i nalaženjem. S time da je tu uključen sv. Nikola koji može nositi male poklone (jer nema sobova, sanjki i ostale skalamerije), djed Mraz i zubić Vila (ova potonja isto ima male stvari), tako da sam ja zapravo pomoćnica svih tih likova :mrgreen

Što se kornjače/ papige tiče, imate li uvjeta za ljubimca, to mi se jako sviđa, ali imajući u vidu da se malo dijete neće baviti dugo ljubimcem, briga pređe na roditelje pa valja i s tim računati...
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la bubsek » 29 stu 2010, 14:03

Volvo je napisao/la:
Što se kornjače/ papige tiče, imate li uvjeta za ljubimca, to mi se jako sviđa, ali imajući u vidu da se malo dijete neće baviti dugo ljubimcem, briga pređe na roditelje pa valja i s tim računati...

uvjete imamo...
a curka ce jos malo 6god.jesti zivotinjici moze dati i vjerujem da bi sa odusevljenjem radila a sto se tice ciscenja to bi ipak ja preuzela... ;)
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mimi321 » 29 stu 2010, 14:21

Ah, ja sam nemajka pa djetetu tutnem katalog da si skratim muke :D . Uostalom te želje ionako imaju jako malo s maštom, pogotovo te brendirane :whew .

Slažem se, moji bi bili najsretniji kad bi dobili tako nešto.
C. skorpion 2007.
D. vaga 2002
mimi321
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MalaSirena » 29 stu 2010, 14:22

Što se tiče dobivanja svega što poželi- ako je u razumnim okvirima, onda može... ako je nešto preskupo ili nenabavljivo, onda Djed Mraz napiše pismo u kojem mu kaže da nešto nije mogao nabaviti, ali je zato smatrao da bi mu nešto drugo bilo taman za njega (ove godine će mi biti treća godina da Djedica piše pismo, imam šablonu, samo prilagodim situaciji).
Mišonja 03.09.2003.
MalaSirena
i neuništiva mesna štruca

PostPostao/la palunkica » 29 stu 2010, 14:32

Moj uglavnom dobije. Želje do sada nisu bile morske, komplet legića pod bor i komplet za rođendan, ili Playmobili ili slične stvari. Ove godine je prvi put veća želja pa još važemo.
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la lastavica » 29 stu 2010, 14:39

mi imamo već pola godine dvije hrčkice i curka ih obožava. MM kaže da je čak u subotu sama oprala kaveze i promjenila piljevinu, slamu, vatu.
No daleko od toga da ne obožava i ove zu zu hrčke, pa joj je sada glavni hit naručivanje od Djeda Mraza svih onih dodataka.
lastavica
Lastatrans

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.