Noemi super da si se već dogovorila s terapeutom. Vidiš da i u Gradu ( cure super mi je kako to pišete Grad velikim imenom, studirala sam s jednom curom iz Dbk i točno čujem kako to Grad lijepo zvući

) ima i terapeuta i stručnjaka koji ti mogu pomoći. A prije svega dobrih ljudi i mama s iskustvom čiji savjeti zlata vrijede.
Ma ja se slažem s tvojim doktorima da će to sve biti uredu. Razlika je mali nalaz na UZV i neko krvarenje 3 ili 4 stupnja. Ne može se to uspoređivati. Iako ne znači da su i dva djeteta s istim nalazom na UZV jednaka i sa istom kl slikom.Ali ovako malo oštećenje, uz pravovremenu vježbu neće ostaviti posljedice. No ako hoćeš, radi svog mira, odi u Igalo po još jedno mišljenje.
Djeni ja sam čula za vašu udrugu, preko neta. Super za projekt, to će ljudima puno olakšati da je sve na jednom mjestu. Sretno.
Lulamae odlično da Adrijanu kinesitaping pomaže. Prije nego sam otišla na porodiljni , prije 2 godine, dvoje terapeuta kod mene na poslu je završilo tečaj. U tom kratkom vremenu dok sam još radila, ljudi su bili zadovoljni. Doduše riječ je o odraslima i primjeni kod bolnih sindroma kralješnice i postoperativno na otečena koljena. Ali je super djelovalo. Terapeuti su bili oduševljeni. Tako da vjerujem da ovi tvoji sad Adrijana hoće cijelog oblijepiti trakama. Ali ako pomaže, a nema štete, zašto ne probati.
Fantasy budem se raspitala kakvo je stanje s tapingom kod nas sada. ne vjerujem da su radili s djecom, tako da je sigurno bolja varijanta pitati kod ovih što rade dječiju rehabilitaciju. Treba pravilno traku zalijepiti da bi djelovalo.
Tanja, odlično da Jerko hoće gnječiti parafin. U prvi čas, kada se parafin stavi na ruku, nije baš neki ugodan osjećaj, tako da nije čudno da je negodovao. No ta toplina, osim što poboljšava cirkulaciju, povoljno djeluje na ligamente i tetive.Oni postaju elastičniji i rastezljiviji, pa se lakše izvede pokret. U nekih ljudi smanjuje i spazam. Vjerujem da će i Jerku trake pomoći.
Kod nas ništa novo. Vježbamo par minuta na dan, čisto kozmetike radi, da malo još suzimo bazu. Dobili smo novi čarobni napitak za debljanje. Hoće ga popiti, ali joj moram davati na žlicu. rekla sam da je to lijek, posljednem ju na visoki stolac, i onda na žlicu do 200 ml

. Ali bar ga popije. Stojimo već par mj na 9 kg. Mala bude manekenka, nadam se ne anoreksična.

. Inače i 3.urinokulrura je bila negativna, nema više E. coli pa smo se skinuli s antibiotika. Nadam se da se nebude vratila.