Svima na početku želim sretnu novu 2011. u koju krećemo i s novim našim mamama i (uglavnom) malim curama. Svakoga dana u svakom pogledu napredujte i veselite se svakom pomaku i skoku i trku...
Idemo dalje...

Sada je: 17 tra 2026, 14:54.
Moderator/ica: nadicab

Hvala Ireni i fancy na lijepim željama.Nova Godina i novi početak svima neka bude bolje i sretnije nego u prošloj.Pamtimo samo lijepe stvari a ružne bacimo iza sebe. 

Fancy, ako je još uvijek taj problem probaj Sudocrem.Možda je malkice od neke hrane.Mi smo sa tom kremom prezadovoljni.Samo namaži obrašćiće a inače može na cijelo tijelo.I za pelenski osip.Gabica to dobije na licu od kravljeg mlijeka. 

Pozdrav svima velikima i malima iz danas sunčanog Poreča.Sunce mi je izmamilo veeeliki osmjeh pa vam šaljem puno pozitivne energije i pusice.Tek sam sada skužila da sam ovisna o lijepom vremenu. 

Bubamarić, zaboravila sam ti odgovoriti na pitanje iz prošle godina.Gabrijela ima dvije g. i tri mj. Voli crtiće u kojima ima puno pjevanja i plesanja.Zvonko joj je najdraži zbog pjesmice.Imamo neke CD-e za poticanje govora ali su za kompj. a trenutno smo bez njega kod kuće i čini mi se da su za stariju djecu.

Prošlo mi je radno vrijeme, idem kući pa još samo da kažem da sam film Djeca ljubavi gledala pet puta za ovih par dana kako ga imam.Oduševljena sam djecom, roditeljima, vrtićem, tetama u njemu, školom, učiteljicom, djecom iz škole i asistenticom.To me sve jako podiže i daje vjeru u sretnu budućnost naše djece. 

Javlja vam se vaš dopisnik iz polusunčanog Poreča.U našoj Istri kroz oblake padaju pusice za velike i male Downiće.Ako mi netko ne vjeruje neka dođe provjeriti. 

Forumašice su zaspale, dječice skačite i nedajte im da spavaju.
Napuštam vas (sada neki kažu da je i bilo vrijeme za to) ali sutra na istom mjestu u isto vrijeme čekajte me da se igramo. 

Ko ih sisa, nama je lijepo 

fancy je napisao/la:Jooooj, ne sjecam se kad sam poslednji put ovako plakala...Gledala sam filmic "Djeca ljubavi", tako sam se raznjezila, obradovala...ma istopila sam se blago receno...

Sretan rođendan Kiari, prekrasna je.Prava slatkica, samo za ljubiti i maziti.

fancy je napisao/la:Bubamaric, znam da moze ako roditelji placaju. Ovi moji roditelji maltene nemaju sta da jedu, pa smo slali da nam odobre oni asistenta, jer dijete stvarno ne moze samo, ili bar dio sredstava, ili bar C.za soc. rad, ma, nema gdje nismo ceprkali, nista. Gdje oni da nadju asistenta?
Kjara ti je secer mali, ja pojma nemam kako se stavljaju slike, ako mi neko objasni, stavicu![]()
Na FB sam mislila veceras nabaciti koju, ako uspijem naci kablove...sve sam ja to smotana pogubila![]()
Pitanjce za sve...Imaju li vasa djeca pravo na invalidninu, pored djecijeg dodatka?
Ljubite klince

Imam skoro dva sata u jednom pravcu
Tako da cisto sumnjam da bi neko htio uopste da se bakce i volontira tako dalekko od BL. Mislim, meni je daleko, mozda kad bi nasli negoga ko tu zivi da bi volontirao...Ma, tuga...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.