Nova Godina vjerujem i drugima kao i meni donosi neke promjene.Što želimo mijenjati? 
Sada je: 12 kol 2026, 22:27.
Moderator/ica: nadicab
Nova Godina vjerujem i drugima kao i meni donosi neke promjene.Što želimo mijenjati? 

super tema - i ja želim promijeniti kilažu (cca 5-7 kg manje naravno) - to je osnovna promjena na meni...dobro - trebalo bi malo poraditi i na učvršćivanju mišića

..ali nakon danasnjeg razgovora s dragim,to ce ipak biti malo teze..pogotovo uzevsi u obzir da u 6.mj. ostajem bez onih doprinosa od 2160kn.. tako da me to dosta baca u depru..
Dory je napisao/la:Znači...radi se o neurofeedback - kompjuteriziranoj metodi kojom se mozak uči kako da poboljša vlastite sposobnosti, kako pojačati i zadržati koncentraciju i pažnju...detaljnije inf. o akciji ću ti poslati na pp čim ih dobijem ...

Želim čuti svoju Gabicu kako priča.Taj glasić da mi kaže bilo što samo da progovori.Trudit ću se više oko ljudi u svojem okruženju.Želim biti kao kada sam bila dijete, naivno dobra i u svima vidjeti samo dobru stranu.Češće ću svojoj djeci govoriti koliko ih volim i ponosim se njima. 

Vjerujem da smo svi u prošloj godini učinili stvari kojima se ponosimo.Samo naprijed, podijelimo svoja dobra iskustva. 

..mali B. je počeo sam jesti, pokušava se sam obući...obožava obuti moje papuče i lunjati u njima po sobi..njegov napredak u prošloj godini je baš zadovoljavajući....zapravo mi je prošla godina bila bez previše stresa i u prosjeku bih mogla reći da je bila manje-više ok....nek se sve u ovoj nastavi u tom tempu i ja ću biti hapy 

Mislim se da ju bacim u smeće jer me vara pa se malo izvrtim pred izdajničkim ogledalom i vidim sve kipi na sve strane.Dakle prvo dijeta pa neke vježbice i posvađati se sa hladnjakom. 

Pokušavam se sjetiti što sam dobroga još učinila i nekako blokada u mozgu.Bojim se da se nemam s čime pohvaliti ali probat ću se sjetiti pa vam javim. 

Bravo martina mama, pričala sam s jednom prijateljicom koja malo odgađa drugo dijete jer ima puno posla sa prvom djevojčicom koja ima DSy. 

U pravu si fancy, djeca su najveće bogatsvo.Imam ih troje i sada mi je žao što nisam imala još.Ti si mlada imaš još vremena da ispuniš svoju želju.Meni je malkice kasno za još jedno.Zdravlje mi nebi dozvolilo.Ali možda usvojim i to bih jako željela. 

Nemoj se zaletiti, prvo dobro promotri ponudu.Takva mlada i draga, sigurna sam da ćeš ih morati tjerati metlom od sebe. 

Danas sam sretna i ponosna što nisam odustala od dječaka sa DSy koji ima četiri godine i nije prihvaćen u obitelji.Molila sam njegovu majku da nešto poduzme s njim (on ništa ne priča i zapušten u dosta pogleda) no ona mi se prestala javljati u zadnje vrijeme.Danas mi je javila da je krenula kod defekt. s njim i uljepšala mi dan. 

U pravu si martina mama, treba biti oprezan u takvim stvarima ali ja sam ti nepopravljiva.On je jedino dijete kao Gabica u našoj sredini i jako bih voljela da se družimo i razmjenjujemo iskustva.Ona je mlada i moja joj podrška puno znači.Nadam se da će sve ići dalje u pravom smjeru.

Lulamae, stigla Zumba u moje selo.Joj kako ću se stesati kao ova banana.Jedva čekam da počnem. 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.