je li netko radio, koliko je komplicirano? Nisam našla stariju temu, pa evo otvaram.
Sada je: 05 kol 2026, 22:39.

moraju biti domaći.

Premažite omekšalim maslacem keramičke posudice za soufflé. Izrežite masni papir na trake od oko osam puta 20 centimetara. Premažite trake maslacem i pospite šećerom. Zalijepite po traku uz stijenku svake posudice, posute strane prema unutra.

Mirci je napisao/la:aako koristis kalupice za muffine obavezno stavi i kosarice, a ako radis u ramekinima mozes i malo isprobavati, posebno kad radis prvi put - u jedan stavi ovako papirice, drugi samo namazi maslacem, treci namazi i pobrasni, u cetvrti stavi kosarice pa ces na kraju vidjeti sta tebi i tvojim kalupicima najbolje odgovara

pomikaki je napisao/la: Ramekini bi bili oni bijeli keramički kalupi? Gdje se to može nabaviti? Da li se može raditi i u običnim keramičkim šalicama?
Doma imam neke staklene zdjelice koje bi trebale biti vatrostalne pa sam razmišljala i da njih isprobam.
dunja je napisao/la:ima ih u mulleru, ja svoje kupila u lidlu
kad sam radila lava cakes, nisam ih ni brašnila ni mastila ni ništa
fino su ispadali van bez problema, radila po mircinom receptu

vedi je napisao/la:No ne bih se usudila sama praviti, jedva da i običan biskvit znam napraviti
lava i je biskvit, samo čokoladni.
držite fige!

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.