aina je napisao/la:Joj kako Mia ima lijepu kosicu! Koliko je trebalo da joj naraste? Jel se ikada sisala? Aina je bila celava do 15mjeseci a sada joj je kosica nekako narasla skoro do ramena i slatka je malo valovita, ali ipak tanka. Nikako da nam malo jace raste.
hvala
i Mia je bila dugo čelavica,ali kada je počela rasti nemam pojma...znam da je rasla i sve joj je išlo preko okica pa sam ju ja dugo šišala na kratko...i onda sam puštala i vezala kikicu,ali od 2,5 god. joj je bila do brade/ramena.
A još uvijek je tanka i svilenkasta.I redovno joj skraćujem po 3-5 cm kad joj ispuca i previše naraste.

jednostavno je pocela traziti kakao u salici navecer. mozda po uzoru starije brace koji su joj sve na svijetu. a ovaj moj mladji je teski ovisnik na bocicu, nemam pojma kako njega skinuti. a moj necak je skrivecki dudlao cokolino iz bocice sve do svoje 7. godine
i dan danas kada ga zezamo na taj racun on se sjeca koji je to bio lijepi gust.... ali bi Freud tu imao sto reci 
a sramota me pisati covjeku i reci da sam izgubila nesto tako dragocjeno na sto se toliko radi mene trudio i da mi opet posalje ako ima... 

ma divna...ko i sva nasa djecica....
, ali je tad bila na citanju. Nemam pojma koja knjigas, sad se trebam upisati za ovu godinu, pa cu traziti kad budem isla.

Nisam njoj odgovorla....smao sam rekla Kiari " ti si se trebala roditi i zato si se rodila" dr se onda pocela izvlaciti, shvatila je sta je rekla... grozno. Bilo ih je jos, ali zivot ide dalje...