a kaj se tice gripe..mi smo se htjeli cijepiti ali se onda razbolio,dobio bronhitis,pa sam odustala od toga ove godine..
Sada je: 17 tra 2026, 19:17.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:u naše doba je SWASH koštala oko 4500 kn. Koliko je sada?

baš me zanima s čime to opravdavaju?

U pon. ide u školu a nismo baš uspjeli nešto previše raditi za školu - pomalo čitanja, nešto matematike i njemački

Dinkic je napisao/la:Mi smo danas bili na festi mojih roditelja (50. godina braka) i Filip se po prvi put gurao da se slika, inace bas ne voli slikanja, tako da ga ima na svakoj slici s bakom i didom u crkvi. A striceki u restoranu su napravili tako dobre pohance da ih jeo s gustom, kao da ih je njegov tata spremio.

teška su vremena za sve
Dinkić, čestitke tvojim roditeljima.Kako je to lijepo, sve je manje takvih sretnih brakova, valjda starije generacije imaju više tolerancije i znaju obiteljske vrijednosti. 

i onda nastane opća strka....)
....

dakle,bio je mozda dva-tri dana svaki mjesec i za to ce oni dobiti 1300kn (od mene i od grada)..uzas!!i tako sam ja jutros jurcala platiti racune i nosila potvrdu natrag da bi on mogao ostati..grrr...ali bio je sretan..prepricavao mi je kakve su igre igrali..nesto u kolu i nekog mosta..veli djeca su pjevala a on se sagnuo pa prosao ispod mosta
stvarno nam je to falilo,vec smo dugo doma..ja sam vec poludjela..
nadicab je napisao/la:kako? Pa trebaš dobiti popust ako je išao manje od 5 dana u mjesecu
Nekoć, u doba moje princeze, do 5 dana u mjesecu je bilo besplatno

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.