Naime, po kilaži je ok i što se tiče dohrane jedemo jedan obrok kruti (voće,povrće) u 12h i sad smo počeli uvoditi jedan (meso/povrće) u 15h. Doji još u 18h, a navečer prije spavanja mu dajemo 100mL mog mlijeka + rižine pahuljice i nakon toga popapa obje cike i zaspi bez problema.
Problem je što je prije spavao jako loše jer je bio stalno gladan i onda smo uveli večernju dohranu rižom te je produžio do 04h. I tako je bilo jedno mjesec dana. Sad se počeo buditi u 1h zbog hranjenja, pa opet plače oko 2 zbog nečeg, pa u 3.30h opet hranjenje zatim hranjenje oko 6 u u 8 je već budan. Tako je zadnjih 5 dana.
Bojim se da nemam dovoljno mlijeka jer više ne mogu ništa izdojiti dok on jede kruti obrok
A kad ga upće ne hranim (npr. otišla sam 1× na vježbe) kad sam se vratila navečer izdojila sam samo 100mLNema još niti jedan zubić pa se nadam da mu rastu zubići i da je zato nervozan. Ili je skok u razvoju? Brine me pritisak okoline da mu moje mlijeko nije dosta. Željela bi dojiti do 2god ali ne pod svaku cijenu. AKo to mom žapcu nije dovoljno onda bi prestala i davala mu umjetno.
Htjela bi još napomenuti da ima platnene pelene koje su NON STOP mokre. Mjenjam ih svakih 2h otprilike. Po noći ju dodatno udebljam i ta je mokra ko da sam ga tuširala. Po tome zaključujem da mu je dovoljno mlijeka. Sva sam zbunjena. Zakaj se budi po noći sad stalno, ne želim da gladuje zato kaj sam ja zabrijala da je moje mlijeko eliksir za sve.
Sorry na kilometarskom mailu ali fakat sam već luda. Ovo mi je prvo
dijete i nemam baš nekog tko dijeli moje mišljenje o dojenju, pelenama , nedavanju slatkiša bebi i slično

baš mi je trebalo malo ohrabrivanja
to je još jedna od onih... 1000 zašto, 1000 zato

i od tad se ja najčešče ne probudim uopće, ili ju u polusnu čujem kak mi tepa 

E sad, sa dohranom smo krenuli 11.01., dakle sa 5 i pol mjeseci - i to je više bila borba nego hranjenje. Iako je krajem drugog tjedna već počeo jesti i to kruškicu. Onda smo bili bolesni pa je cijela dohrana pala u vodu. Sad mu miješam rižine pahuljice sa svojim mlijekom i vodom i dajem na bočicu da bar nešto pojede jer se bojim da će nam pedijatar uvesti adaptirano mlijeko. A ja se nekako odupirem tome. Obožavam naš mali ritual dojenja i nekako mi ga se teško odreći. Koliko vaši klinci jedu po obroku?