Sada je: 25 kol 2026, 22:26.

Klub žderonja, part 25.

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Klub žderonja, part 25.

PostPostao/la she » 08 vel 2011, 11:28

Ja sam juče išla kod neke samouke žene da mi namešta gležanj i bogami sam ga fino bila izvrnula. Čekala sam danima da mi bude bolje ali na kraju više nisam mogla ni da hodam niti da odmaram.Sad me bolucka još pomalo, gledam da je štedim koliko god mogu ali na fitnes neću moći ni večeras :/

Kupila juče neki anticelulit gel, šatro neki intensiv tretman pa ću kao da počnem da se mackam sa tim. Možda vratim u upotrebu i onaj vakuum masažer jer sam konačno skinula hulahopke za po kući :roll

Kako vama ide? Ide li uopšte?
Mother of twins. Running on caffeine & a prayer
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Potica » 08 vel 2011, 11:41

Uh She glavno da više ne boli :hug

Ne ide mi nikako imala sam virozu, tjedan dana odležala doma i dobila kilu i pol :ajme a onaj tjedan prije bolesti sam skinula pol kile :( za poluditi. :bidan
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la she » 08 vel 2011, 12:00

Joj, to sedenje kući ubija. Meni Boris ima neku prehladu koja nije tako strašna ali mu nos curi i izaziva mu grleni kašalj i ne mogu ga slati takvog u vrtić. Matija proslinavio za vikend tako da od četvrtka sedimo kući i samo smišljamo šta ćemo doručkovati/ručati/večerati/marendati :roll . A s obzirom da sam i ja bila 'invalid' sve je bilo nešto nabrzinu spremljeno ili kupljeno - prženo meso, pileća jetrica, lisnata testa, topli sendviči....I bundevino seme :roll - matija i ja pojedosmo pola njive :roll
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sj » 09 vel 2011, 09:24

:mah
Ja se pokušava organizirat, ali nekako bez vidljivih rezultata. Pokušava navečer ne jesti, ujutro pojedem voće. Glumim neku UN-ku :lol
Aerobik se organizira ne baš blizu mene a termini su od 4-5 ili eventualno jednom od 5-6. U fazi sam ozbiljnog razmišljanja :kima
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Matera_po_defaultu » 09 vel 2011, 10:06

Meni ne ide nikako :D
Mm mi je na godišnjem pa cijeli dan smišljamo kaj bumo jeli. Jučer mi je pečnica gorila cijeli dan :hahaha
A navečer je on počeo rezati sve i svašta, pa sam kao u prolazu čopnula..užas!
Doduše, stala sam na vagu i ne pokazuje ništa više, ali mi je trbuh iskočio kao da sam loptu progutala.
Polažem svoje nade u slijedeći tjedan!!
Matera_po_defaultu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Trini » 09 vel 2011, 10:41

Moram priznati da se meni sve vise svidjaju sejkovi koje pijuckam na poslu. Kupila sam spirtu-tein u vrecicama razlicite vrste (u dm-u u Antunovicu su skoro 4 kn jeftiniji po jednoj vrecici od farmacije u CC1 :shock) pa svaki dan popijem jednu vrecicu na poslu. Najbolje mi je kad ih umuckam u mlijeko, onda izdrzim skroz bez jela dok ne dodjem doma.

Vagala se nisam jos od proslog tjedna jer doma stalno imam nekakvu guzvu (te gosti, te djeca imaju streptokok, pa idi na bris pa u laboratorij, pa spustaj temperaturu ... a nisam niti na bolovanju :ajme ) ali se ja osjecam nekako bolje.
Trini
sv. Monika

PostPostao/la Trini » 09 vel 2011, 11:58

Moram s vama podijeliti, ovo sam upravo dobila na mail :mrgreen :

Što ste stariji, to je teže smršavjeti. To je zato jer se vaše tijelo i vaša mast čvrsto sprijatelje.
Trini
sv. Monika

PostPostao/la Bibana » 09 vel 2011, 12:41

Kod mene stoji, malo sam brljala, vjezbala nisam, jos trazim Orbitrek i tak nista novo :ajme

5 kg je otislo na brzinu i sad je stalo, bar da vidim neki mali pomak ali nista... Danas voce pa se nadam da krecem po strogom rezimu. Najgore mi je jer ujutro ne stignem pojesti voce na vrijeme i cini mi se da je to najveca bit kod ove dijete jer od kad nemam vremena za to voce i kile su stale :/

Trini je napisao/la:Što ste stariji, to je teže smršavjeti. To je zato jer se vaše tijelo i vaša mast čvrsto sprijatelje.

hm, mozda je istina ali ja se nastavljam boriti :lol
Luka 23. 09. 2002.

Ella 18. 02. 2009.
Bibana
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sj » 09 vel 2011, 13:07

Trini je napisao/la:Što ste stariji, to je teže smršavjeti. To je zato jer se vaše tijelo i vaša mast čvrsto sprijatelje.

Ma šta sprijateljile, sijamci :lol :lol
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Trini » 09 vel 2011, 14:32

Salu na stranu, zeznuto je to s metabolizmom. Imam frendicu koja stvarno ima velikih problema s kilama i znam da prica da ona uopce ne jede puno a da se deblja. Uvijek sam si mislila u sebi :whew da se covjek ne moze debljati od zraka.

Dok prije par godina nisam sama dozivjela isto, dok sam bila na medicinskoj terapiji. Dakle, ja tada nisam doista uopce jela, nisam grijesila potajno niti javno :lol s hranom, nisam jela slatko, slatkise, masno, nisam vecerala, imala medjuobroke - ama bas nista, a kile ne da nisu isle dolje nego su misteriozno rasle iz dana u dan. Znam da se svekar cudio koliko sam malo jela u 10 dana sto sam provela kod njih, nakon koji sam dobila skoro dvije kile.

To mi je grozno iskustvo. Cim sam prestala piti te lijekove, skinula sam skoro sedam kg! Bez nekih prevelikih odricanja i drasticnih dijeta, a u dosta kratkom roku.
Trini
sv. Monika

PostPostao/la she » 09 vel 2011, 15:33

Ja bolesna :roll. Pokrivam se i otkrivam od juče popodne - zadnje merenje 39C. Sumnjam na bronhitis, sviram simfonijski od juče :roll

Jutros sam morala decu odvesti u vrtić i znate šta - noga me još uvek boli, jedva sam vozila :ajme. Ne zeza me zglob doduše ali dva ligamenta me u nekim trenucima prosto peku :roll

U subotu stiže i menga :roll . Razmišljam da zovem instruktorku i odjavim se za ovaj mesec, ionako nisam uplatila :roll
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Vanči » 09 vel 2011, 22:13

Da se samo na brzinu javim - sad sam se izvagala (napominjem, potpuno obučena i večer je, jelte) i vaga veli: 55 kg :D danas mi je dva tjedna "dijete". Uh, nadam se da ću izdržati dalje, jer mi baš nekako ponestaje elana :angry

Imala sam i epizodu s orbitrekom - nakon što mi ga je prijatelj dofurao iz sat vremena udaljenog mjesta (da ga ne kupujem, nego da vidim prvo paše li mi ta vrsta vježbe), par dana sam uspjela uloviti vremena i vježbati po pet minuta dnevno, da bismo jedan dan skužili da su u mehanizmu - pčele! :shock Prijatelj je orbitrek držao na terasi i pčele si unutra izgleda napravile gnijezdo za prespavati zimski san. Toplina u stanu i vježbanje ih počelo razbuđivati. Hvala Bogu da su u izvidnicu poslale samo dvije i da smo na vrijeme skužili! A dvoje malih klinaca u stanu... :ajme Toliko o mom vježbanju...
slika slika
Vanči
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Vanči » 09 vel 2011, 22:29

Aaa, tek sad sam skužila da sam zaradila podnick! :lol Pa, hvala vam (tko mi ga je to prikeljio?!), smatrat ću to čašću! :cool :lol

EDIT: velim mm-u to ti je čast, a on će meni - ma koja čast, čista mast! :loce
slika slika
Vanči
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sj » 10 vel 2011, 09:51

Ja sam trenutno u fazi da ne idem dolje :ajme
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la rusulica » 10 vel 2011, 10:56

Vanči je napisao/la: da bismo jedan dan skužili da su u mehanizmu - pčele! :shock Prijatelj je orbitrek držao na terasi i pčele si unutra izgleda napravile gnijezdo za prespavati zimski san. Toplina u stanu i vježbanje ih počelo razbuđivati. Hvala Bogu da su u izvidnicu poslale samo dvije i da smo na vrijeme skužili! A dvoje malih klinaca u stanu... :ajme

:strah :strah :strah
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la AA » 10 vel 2011, 10:59

ajme Vanci :strah kazem ja da je vjezbanje opasno, al' me niko ne slusa :lol eto vidis ni Ive nema nakon zumbanja :mrgreen

nemam sta za prijaviti, nesto sam se stresirala zadnjih dana, a stresiranje podrazumijeva i slatko za smirenje zivaca i tako to :nata
It’s all mind over matter. If I don’t mind, it doesn’t matter
AA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la sj » 10 vel 2011, 11:03

Ja pročitala stesirala (od glagola stesati) :lol
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la she » 11 vel 2011, 06:13

Ja mrtva bolesna :ajme . Zakačila bronhitis i evo već četvrti dan ne dolazim sebi. Barem nemam temperaturu od juče popodne ali se sad samo preznojavam.Živim na narančama, vodi i jogurtu danima a sinoć sam jedva pojela jednu vrećicu štapića :ajme

Joj, Vanči, baš te neće taj orbitrek :lol
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la AA » 11 vel 2011, 08:11

sj je napisao/la:Ja pročitala stesirala (od glagola stesati) :lol

:lol eh, da mi je :alc

she :hug ozdravi brzo
AA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Matera_po_defaultu » 11 vel 2011, 09:19

Ja prijavljujem kilu više :angry
Ništa mi nije išlo u korist, mm na godišnjem, F. je bio nešto bolesnjikav, dva dana je kurio pa smo samo čupili doma. Em kaj klincii pogode biti bolesni kad po zimi grune proljeće, em kaj sam od silne dosade stalno nekaj kuhuckala. Mislim, u 10 navečer sam išla raditi tortu od sira!?! :ajme
Nema je više, jasno :D
Polažem sve svoje nade u slijedeći tjedan!!
Matera_po_defaultu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Bibana » 11 vel 2011, 10:46

Ja ne smijem na vagu, osjecam da stoji i zato ne smijem :D ne brljam, dobro mi ide ali kile ocito nece dolje :ajme tj ne znam jer se nisam vagala :lol
Luka 23. 09. 2002.

Ella 18. 02. 2009.
Bibana
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sj » 11 vel 2011, 12:08

Probavam s UN-om i to definitivno nije moja dijeta :dunno Boli me stomak, napuhana sam, to nije to :dunno
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la she » 12 vel 2011, 07:54

Uspravih se :yess

Doduše sva sam malaksala, nisam jela danima, nisam spavala danima, juče stigla menga dan ranije ali je zaboravila na migrenu tako da me je ova probudila jutros u 4h nakon samo par sati konačno zdravog sna :roll . Kašljem i dalje kao konj, u plućima mi krči kao da sam najgori astmatičar (a što je najzanimljivije pijem aminofilin sve vreme jer znam da ću se ugušiti ako ga ne pijem)

I mm ustao kad i ja (zaspao u boravku još u 20h) i nalivamo se čajevima i kafama da nekako odložimo doručak što je više moguće - da smo jeli odmah čim smo ogladneli ladno bismo imali desetak obroka i marendica do večeras :D

Od vežbanja naravno nema ništa. Kaže mm da pitaju za mene stalno :ajme
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Potica » 12 vel 2011, 08:26

She :hug nadam se da ćeš brzo ozdraviti :hug
Vanči :strah opasno to tvoje vježbanje :lol
AA dakle jesi li stesirana? :lol
Sj ajde ti na onu dijetu koja ti paše, i ja sam od UNke na početku bila napuhana (tako reagiram na većinu povrća :roll ) ali nakon par ciklusa se sve stabiliziralo i kile su krenule dolje. Meni je problem kod UNke što mi je ona djelovala prvi put odlično, ali svaki sljedeći put kad sam probala je išlo jako sporo ili nikako, ne znam zašto. :dunno

Moje mi je bolovanje donijelo +1 kg :ajme ovih deset dana sam vježbala i vratila se na dijetu i sad sam opet na onom s čim sam počela pred mjesec dana, jako me deprimira to što se udebljam u nevjerojatno kratkom vremenu a za to skinuti mi trebaju onda tjedni. :(
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la she » 12 vel 2011, 11:06

Potica je napisao/la: jako me deprimira to što se udebljam u nevjerojatno kratkom vremenu a za to skinuti mi trebaju onda tjedni. :(

Ovo je, na žalost, suština ovog topika ;)

EDIT: Da prijavim -2kg. Prvi dan menge je tako da je možda i -3kg, vagaću se sutra

Živele viroze :alc
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la AA » 13 vel 2011, 11:23

Potica je napisao/la:AA dakle jesi li stesirana? :lol

:lol a-ha, totalno stesirana :hahaha

Potica je napisao/la:Moje mi je bolovanje donijelo +1 kg

to je samo voda :hug

bravo she :up
AA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la she » 13 vel 2011, 12:28

-3kg definitivno :yess

Dobila poticaj, sad neću jesti ništa :hahaha
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sj » 14 vel 2011, 08:55

She ti si moj idol :le :le
Danas pon, nema više zahebancije :kima
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la nevenera » 14 vel 2011, 09:01

bok cure, čitam a ništa ne pišem :ajme
iza mene je mjesec dana UNke
ide ok, skroz se dobro držim režima, jučer voćni dan npr prošao ok.
jedino sam masu živčana. :roll

za kg ne znam točno, ravnam se po odjeći. sve bolje stoji. i dalje sam debelo troznamenkasta. :p

vježbala sam, pa opet nisam. mislim da moram tome pristupit ozbiljnije. malo me ubilo u pojam kako sam spora i vidno zakržljala.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Vanči » 14 vel 2011, 11:07

moja, inače dosta ćudljiva, vaga pokazuje -2,5 kg, točno ili ne nisam sigurna, no osjećam se malo lakšom i napokon sam, nakon gotovo godine dana, uspjela staviti vjenčani prsten :dada
slika slika
Vanči
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.