Kupila juče neki anticelulit gel, šatro neki intensiv tretman pa ću kao da počnem da se mackam sa tim. Možda vratim u upotrebu i onaj vakuum masažer jer sam konačno skinula hulahopke za po kući
Kako vama ide? Ide li uopšte?
Sada je: 26 kol 2026, 00:13.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

a onaj tjedan prije bolesti sam skinula pol kile
za poluditi. 

) ali se ja osjecam nekako bolje.
Trini je napisao/la:Što ste stariji, to je teže smršavjeti. To je zato jer se vaše tijelo i vaša mast čvrsto sprijatelje.

Trini je napisao/la:Što ste stariji, to je teže smršavjeti. To je zato jer se vaše tijelo i vaša mast čvrsto sprijatelje.

da se covjek ne moze debljati od zraka.
s hranom, nisam jela slatko, slatkise, masno, nisam vecerala, imala medjuobroke - ama bas nista, a kile ne da nisu isle dolje nego su misteriozno rasle iz dana u dan. Znam da se svekar cudio koliko sam malo jela u 10 dana sto sam provela kod njih, nakon koji sam dobila skoro dvije kile.
. Ne zeza me zglob doduše ali dva ligamenta me u nekim trenucima prosto peku 
danas mi je dva tjedna "dijete". Uh, nadam se da ću izdržati dalje, jer mi baš nekako ponestaje elana
Toliko o mom vježbanju...
Pa, hvala vam (tko mi ga je to prikeljio?!), smatrat ću to čašću!

Vanči je napisao/la: da bismo jedan dan skužili da su u mehanizmu - pčele!Prijatelj je orbitrek držao na terasi i pčele si unutra izgleda napravile gnijezdo za prespavati zimski san. Toplina u stanu i vježbanje ih počelo razbuđivati. Hvala Bogu da su u izvidnicu poslale samo dvije i da smo na vrijeme skužili! A dvoje malih klinaca u stanu...
![]()

kazem ja da je vjezbanje opasno, al' me niko ne slusa
eto vidis ni Ive nema nakon zumbanja 

. Zakačila bronhitis i evo već četvrti dan ne dolazim sebi. Barem nemam temperaturu od juče popodne ali se sad samo preznojavam.Živim na narančama, vodi i jogurtu danima a sinoć sam jedva pojela jednu vrećicu štapića

sj je napisao/la:Ja pročitala stesirala (od glagola stesati)
eh, da mi je
ozdravi brzo

ne brljam, dobro mi ide ali kile ocito nece dolje
tj ne znam jer se nisam vagala 

Boli me stomak, napuhana sam, to nije to 

nadam se da ćeš brzo ozdraviti
opasno to tvoje vježbanje
ovih deset dana sam vježbala i vratila se na dijetu i sad sam opet na onom s čim sam počela pred mjesec dana, jako me deprimira to što se udebljam u nevjerojatno kratkom vremenu a za to skinuti mi trebaju onda tjedni. 
Potica je napisao/la: jako me deprimira to što se udebljam u nevjerojatno kratkom vremenu a za to skinuti mi trebaju onda tjedni.

Potica je napisao/la:AA dakle jesi li stesirana?![]()
a-ha, totalno stesirana
Potica je napisao/la:Moje mi je bolovanje donijelo +1 kg

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.