Sada je: 06 kol 2026, 23:56.
Moderator/ica: Diami

), u lošim uvjetima, ali niti su bebe bile nepresvučene, niti rodilje zapuštene. A prvi sam put bila 5 dana, drugi put 18. I baš su se lipo ponašali, i doktori i sestre. 

Sreca najveca je napisao/la:na kraju krajeva, i za svoje zdravlje.

Tii je napisao/la:stvar je u tome što se onda žene trebaju na to upozoriti da donesu pelene , kremice i ostalo a ne kao svega ima, a to nije istina. i hvala na pljuvačini i drugi put!!!

Tii je napisao/la:stvar je u tome što se onda žene trebaju na to upozoriti da donesu pelene , kremice i ostalo a ne kao svega ima, a to nije istina. i hvala na pljuvačini i drugi put!!!

bubsek je napisao/la:zato sto je dijete na prvom mjestu...i da se nedaj Boze nesto desi koliko god nije ugodno u bolnici pomoc ce...

Krumpirić je napisao/la:ja nisam izašla ranije nakon poroda, izašla sam regularno.

mala princeza je napisao/la:Ali, kad mi u Sarajevu moramo ici kuci 24h nakon poroda, ne vidim zasto ti ne bi mogla uz pismenu saglasnost.

okolnosti kao sto su neljubazne sestre, grozna hrana, koma cimerice ili uzasna kupaona s hladnom vodom za tusiranje - to stvarno ne bi trebale biti stvari koje jedna mama ne moze podnijeti za svoje dijete. na kraju krajeva, i za svoje zdravlje.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.