mi smo bili na urodinamici..i ne mogu vjerovati ali adrian nije ni suzu pustio

ja sam mu sve objasnila i nis mu nije bio problem..jedino sto se nesto malo izmotavao da bi radije cekao a mi smo bili na redu..ali ja sam sve polako,nisam ga nikud gurala..sestre su bile predivne..ali zaista..jako sam se toga bojala a sad vidim da je to piece of cake..druge mame (neke s drugih foruma) sume tako splasile da je to strasno traumaticno da se ja nisam usudila i sad mije drago da smo ipak otisli..sestra mu je sve lijepo objasnjavala,prvo mu je stavila kateter u guzu,pa oprala piseka i onda namazala gelom i stavila cjevcicu..ma skoro da niej ni skuzio..ona ga je zasprehavala o skoli i ne znam cemu,ja sam ga drzala za ruku i to je stvarno bilo super..poslije se popiskio i na kraju mu je pokazala cijelu aparaturu i sve gumbice..to mu je bilo jako drago.. on sam je rekao da manje boli od injekcije..eto! svima preporucam-kome treba..sestre su bile jako dobre..a bas sam si mislila da nece biti tako..
ali zato mi je dokica bila skroz ni sama ne znam kak bi ju opisala..nije i bas sjela..'razgovor' kod nje je trajao 2 min..ovlas je pogledala taj moj dnevnik mokrenja,ne znam uopce sta je uspjela vidjeti u te dvije sekunde sto je pogledala,a bilo je par strana..rekla da probamo s minirinom..a ja velim-da li ce biti kakvih nuspojava mozda s obzirom an njegove dijagnoze?a ona-kakve dg?pa joj velim i onda veli da se konzultiram s neurologom ali da ne bi trebalo biti nis..e sad ja moram loviti neuropedijatricu

i nis mi nije rekla niti zasto mu to daje,niti koja mu je dijagnoza,na sto sumnja,koji su mu problemi,da li je mjehur premali ili nije..sto je..ja pojma nemam

i za tri tjedna na kontrolu..rekla sam joj da ne pije tablete (ne zna ni bombon cuclati) i pitala je li mogu zdrobiti,rekla je da mogu u skroz malo vode ali da dva sata prije ne smije nis piti ali nije mi preporucila sprej minirin..a za to sam cula..ne znam zasto nije..