Sada je: 01 svi 2026, 17:33.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Orca je napisao/la:koja je razlika između milerama i kiselog vrhnjaza vrhnje znam da smije, a mileram?
i još jedno pitanje...super je prihvatila acidofilno mlijeko (obični acidofil neće) da li je to isto što i kravlje mlijeko
možda su glupa pitanja, ali ja ne kužim razliku između ta 4 proizvoda
![]()
pije adaptirano i tako planiramo do 2. rođendana, e sad me brine da li je to acidofilno mlijeko isto što i kravljei jesam li pogriješila što joj ga dajem

Kaya071 je napisao/la:A. je poceo da odbija "svoju" hranu. Hoce da jede samo ono sto mi jedemo. Cak vise nece da jede ni dorucak (zitarice + voce). Ne znam sta da radim. Da li da mijenjam? Mozda mu je ono njegovo jednostavno dosadilo.
I, kada se moze davati ricotta i mascarpone?

Kaya071 je napisao/la:A. je poceo da odbija "svoju" hranu. Hoce da jede samo ono sto mi jedemo. Cak vise nece da jede ni dorucak (zitarice + voce). Ne znam sta da radim. Da li da mijenjam? Mozda mu je ono njegovo jednostavno dosadilo.

.
I danas je, ili komad ili ful zmiksano, nema između 

Ja već mislila da s tim krekerima nešt ne štima, pa mene ulovila panika 

zato kaj mi spava do 5 popodne, ak mu tad dam užinu, neće večerati. To je čista kombinatorika 

tanjabb je napisao/la:bubsek, pricekaj jos malo, barem da navrsi 9 mj. Da ne bi dosla u situaciju da ti beba popije premalo mlijeka.

mrcinela je napisao/la:ja sam davala p. kus-kus, a on je od pšenice, jel onda ne trebam uvodit posebno pšeničnu krupicu???
mrcinela je napisao/la:mogu li krumpir i batat peći u pećnici u onoj vrećici? do sad sam sve kuhala pa me zanima.

, imamo 4 obroka - doručak, užinu, ručak, užinu - čvrsta hrana i trudim se da popije bar 3 flašice, jednu ujutro, jednu tokom dana i jednu naveče. No, on mlijeko jednostavno neželi! Okreće glavu, pljuje, povuče pa ispljune, zbilja ne znam šta da radim! Pokušala sam na šalicu, al on se tada igra, malo popije ostalo pljuje ili prosipa. 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.