Sada je: 17 tra 2026, 16:11.
Moderator/ica: nadicab
nemojte se ljutiti što sam ovo napisala ovak na javno ) ... to je meni velik korak u našem cilju - osamostaljivanju do moguće razine osamostaljivanja...
... " - veli MM :" pa zato je on mene jučer pitao koliko košta motor? " .. naravno da mi je Jan odmah pojasnio da ću mu pod obvezatno morati posuditi taj motor.. i zapravo dati... za stalno .. jer " što će tebi kad si stara".. 

, nije imao krunu, ali je sigurno imao mač 
Super su 

martina mama je napisao/la:Vec sam napisala da previse gubim zivce na sve vezano oko skole. Znam da je do mene, ali mi nekako ta borba bas ne ide. Da ne govorim da marta to ne smije skuziti pa se kontroliram dok ona ne ode u skolu. Kad mi muz dodje doma, opalim zalopojku. Znam da puno toga stoji, ali ne bih se trebala dati van takta zbog svake gluposti. Imate li kakav dobar savjet?

Klinci ga doživljavaju kao svojeg posebnog dječaka. To mi je najveći uspjeh do sada - da je on prihvaćen u skladu sa svojim mogućnostima.

) i 3 iz PiD - tu se ne ljutim jer je nizinska i primorska Hrvatska bila pretrpana podacima.
Uglavnom, marta u skolu ide radi ucenja, a manje radi druzenja.
.

jučer su imali probu i on je bio jedan od rijetkih koji nije imao podsjetnik - jer ne vidi
) i pobrao ogroman pljesak od klinaca a on je sav sijući se od sreće i ponosa samo ponavljao 

a da mogu Oskar bi zasigurno zablistao u vašoj vitrini.
- pardon - kneže

- sutra upoznavanje ... pao mi kamen sa srca i duše..

a zakaj je napisao/la: Pa je u jednom trenutku zadovoljno sam sebi reko: 'To je zivot!'. I jos se uspio i penjati po penjalici (uz minimalnu moju pomoc), i cak se odvazio ispricati vic! To je, naravno, potrajalo, ali su cure podsjecale decke 'cekajte da antun dovrsi!'

IRENA je napisao/la:a zakaj je napisao/la: Pa je u jednom trenutku zadovoljno sam sebi reko: 'To je zivot!'. I jos se uspio i penjati po penjalici (uz minimalnu moju pomoc), i cak se odvazio ispricati vic! To je, naravno, potrajalo, ali su cure podsjecale decke 'cekajte da antun dovrsi!'

i to me ubija.
Drzite se...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.