Sada je: 17 tra 2026, 14:51.
Moderator/ica: nadicab

)

IRENA je napisao/la:Naravno da će uvijek biti potrebno da početkom zajedničkog rada djeteta i pomoćnika ide jedno vrijeme uhodavanja .. no kad se to dešava usred godine i kad se naprasno prekida rad već uhodanog tima da je to loše za sve ( za dijete naravno najviše)...

..a drugdje pak da mama moze sudjelovati u odabiru asistenta i da krece s tim vec odmah dok ja moram cekati 5.mj.!..nis ne kuzim..
lulamae je napisao/la:pratim ovu temu jer ce i nama trebati asistent ove godine i vec sam kontaktirala idem itd..i sve sto citam me tako strasi...nama su rekli da bi skola trebala naci asistenta,da ce grad valjda finacirati...s druge strane cujem da uzmaju tako ljude s burze i mijenjanju svakih 6 mj..a drugdje pak da mama moze sudjelovati u odabiru asistenta i da krece s tim vec odmah dok ja moram cekati 5.mj.!..nis ne kuzim..

Od ove godine je na jaslama Grada a ne PUŽ-a i još uvijek nije dobila plaću za 1. mjesec 

nadicab je napisao/la:kako Antunu ide u školi s asistentom? Kako je on zadovoljan?

lulamae je napisao/la:meni su u idemu rekli da skoli predlozim da im je jave pa ce im oni pomoci u pronalasku asistenta...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.