Sada je: 25 kol 2026, 20:53.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

analia je napisao/la:zanima me da li da nastavim vjezbati kao do sad ili mora biti neka faza prilagođavanja ( ne znam kako bi se drukcije izrazila ) zbog poroda?! da li da vjezbam sa steznikom ili bez? trenutno bi krenula samo u teretanu. molim Vas da mi pomognete.

Nemam pojma, nekako su me istraumirali, pa cu radije sacekati jos dva mjeseca i s mirom prionuti na skidanje kila 

hmmm vidjet cemo rezultate ipak nisu ovo kile kao one prije
..... moja draga riza i limunceki ufff nije bas da mi ide kao prije poroda ali trudim se
javit cu vam rezultate .....
moooolimmm vassss nekako mi je uz vas sve lakse 

Za dorucak sam vratila mjesavinu zitarica sa jogurtom, ostalo sve jedem, sem sto izbjegavam przeno.

uf sad mi je vec nekako lakse. pa ja sam odlucila na rizinu dijetu posto ne dojim a ta mi se vec godinama pokazala najboljom. vjezbice sam krenula lagano za ruke i noge jos mi je nekako nelagoda u trbuhu kad krenem trbusnjake pa sam ih ipak odlucila ostaviti za kasnije. ja imam jedan veliki problem za mjesec dana ( sa 6 mjeseci ) krecem raditi pa bi trebala bar malo ucvrstiti misice jer radim na Neurologiji kao med. sestra ne znam koliko znate ali tamo su mozdani udari, tumori mozga i sve najgore stvari uglavnom 99% nepokretni a radimo po 12h dan i 12h noc tako da cu crknut ako nesto ne poduzmem
. meni je ostalo poslije poroda 10kg. u porodu mi je otislo 10kg i ovo sto je ostalo luda sam nisam ja navikla da to tako sporo ide. ja sam nekad kad bi se udebljala na dijetu i max 3 tjedna ja sam smrsavila ovo je koma

Bebuska ima sest i po mjeseci, a ja prije nekih mjesec dana krenula na aerobik
Krepala prvih par puta
A kile, ni makac
Vage se bojim
Ne dojim vise, pa mogu jesti kako hocu, al' mi se ne da nesto...Super je do 8-9 navece, tad me glaaad uhvati, i ja se nazderem

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.