Sada je: 17 tra 2026, 14:48.
Moderator/ica: nadicab

jer tek sad vidi iz njegovih papira o cemu se radi i da je on invalid i da ima pravo prije doci na red i da kazem sestrama..ona nije vidjela vani da je on invalid..pa stvarno cu mu isprintati nes na majicu!! ..a ja sam rekla da znam sestrama reci a da onda one odgovore da su svi invalidi..a to se desilo i mojim roditeljima kad ga ponekad znaju voditi na pregled..ma...

on je to izdrzao ko veliki 

Plava je napisao/la:http://danas.net.hr/svijet/page/2011/03/16/0148006.html
fascinantno....

Ali definitivno treba i ovo što sam napisala gore na odjelu Goljaka, jer je po zimi koma kad se ne može van, klinci polude, a nemaju se gdje igrati.
Aerobik super napreduje, kile stoje, ali sam malo zivahnija
Cura koja radi sa nama je Hitler, blago receno...Ovih ana ne radim nista posebno za sebe, curka bila bolesna, pa sam oko nje titrala, i aerobik sam prosle sedmice preskocila, ali, od sutra nastavljam. U haosu sam zivom, i nikako da se organizujem kako treba
Trcim na faks, pa trcim oko nje, pa trcim traziti posao, pa opet trcim oko nje...Ako i smugnem na neku kafu, vodfim je sa sobom, jer me svi bojkotuju ako nije i ona sa mnom, to mi je bas drago
Kad ona zaspi navece, prvo se razletim da sredim haos, pa onda malo ucim ako bas nisam preumorna, i onda sam slomljena, jedva se dovucem do kreveta

sva puna energije!tako sam i ja prije..studij..adrian..ovo..ono..
. Svi joj se smiju kak zdušno puše, a to je baš počela ko znak protesta na Vojti i baš nam je dobro došlo
, makar unatoč tome nismo izbjegli gripu.

i tako kupila i taj aspirator a adrianu je naravno najzanimljivije od svega sto to radi na usisavac
i to stvarno!kad bi pomaknuo desno on bi isao desno i tako lijevo i njemu je to bilo fantasticno
trenerica je stajala ispred njega i pratio je njezin glas i prema tome se kretao...naravno da je jos jedna vodila konja (kao i inace) ali ovaj put ga je stvarno bezveze drzala...tek toliko a on je upravljao,ona nije nista radila..i tako je trenerica lupala po ogradi da se zna orijentirati a on mi je rekao 'vidis mama,kako ja znam kuda idem,cujem gdje je ograda'..srce mi je bilo veliko ko kuca
tako sam ponosna mama 

lulamae je napisao/la: 'vidis mama,kako ja znam kuda idem,cujem gdje je ograda'..srce mi je bilo veliko ko kuca tako sam ponosna mama

nadicab je napisao/la:nego, mi smo se ove zime izvukli bez atb-a za upalu grla jer smo uspjeli konačno izvući sve šmrklje (Denis ne može puhati nos).

Ja nekidan razmisljam o tebi /nakon citanja/, tj. o tome kako vremenom sve dodje na svoje mjesto, i onda sam tu noc sanjala kao Dunja vec velika, ima 4-5 godina, trci, prica i smije se, a ja trudna, sa veeeelikim stomakom...I onda se kao pojavljuje moj muzic, pravi macan, visok, fin, ma divan, Ona mu trci i zove ga tata, i onda mi tako svi zajedno setamo
Luda zenska, pa sta ces
Mada, nadam se da ce to sve biti tako nekako jednog dana...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.