Sada je: 06 kol 2026, 00:00.

HM po n-ti put

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: HM po n-ti put

PostPostao/la punky » 25 ožu 2011, 10:56

Jedva čekam.... :kiss
al će biti gužve.... :hahaha
Patrik 16.10.2001.
Paula 21.05.2005.
punky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la franika » 26 ožu 2011, 02:57

Ocito NECE biti djecjeg odjela u H&M-u u Cvjetnom!
Vidite tu:
http://dalje.com/hr-zivot/hm-7-travnja- ... tru/347910

Samo u Areni ce biti!! A tu u Cvjetnom za zenske, muske i teen... Nemrem vjerovati da im je muski odjel bio isplativiji od djecjeg!! A na 3 kata H&M! What a waste of space! Ne znam koja moroncina ih je savjetovala...ocito netko BEZ djece! :baba
Nemrem vjerovati!! :baba :baba A tako sam se veselila da napokon necu morati obilaziti ko neki zombi te shopping centre po periferiji...nema niti jedan u kojem ima sve ducane koje trebam! U zaru idem u Avenue Mall, u C&A u CCO, a sad cu u H&M morati u sugavu Arenu!! Pa nemrem vjerovat! Kaj im je bio tolki problem bio otvoriti taj djecji odjel u centru grada..ocito tu pucaju na one blentave spicere i djeca su i opet nedobrodosla u centar...!!!! :baba :baba A bas sam se blicala da cu napokon moci svako malo moci vidit onako usput sta ima novog za klince u H&M-u, sta je na snizenju..a ne da svaki puta moram imati citavu mobilizaciju da dodjem do nekog shopping centra bogu iza nogu!! Ljuta sam JAAAKOOO!!
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mrs. eastwood » 26 ožu 2011, 08:54

uh, stvarno.... bezvezze
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la zauvijekmama » 26 ožu 2011, 09:59

franika....sad ces u arenu i u c&a i u zaru i u h&m
sve na jednom mjestu :zivili
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la † nina i nika » 26 ožu 2011, 10:24

Nadala sam se da ce biti na Cvjetnom tako da bude manja guzva u Areni :mrgreen
† nina i nika
bosoglava karmelićanka

PostPostao/la franika » 26 ožu 2011, 13:23

Ne budi lijena ja napisala pismo H&M-u i odaslala ga na sve njihove departmente raspolozive na njihovoj web stranici! :mrgreen

Evo mog pisma( ignore my spelling...koma je!!! :ajme )

26th of March 2011

Dear Sirs,

I'm mom of 3 kids (2, 7 and 9 years old) and I buy for all of them H&M clothes 'cause we are big fans of your kids clothes. In Zagreb there is a huge group of parents who adore your kids fashion and I think that the parents and their kids are here in Zagreb probably the best consumers of H&M.
Parents and their kids should be the target audience of your FIRST shop here in Zagreb that should be opened on 7th of April in new shopping center Cvjetno in the very heart of Zagreb. But I heard that your store in Cvjetno won't have kids department!! I don't know who advised you NOT to open the kids department (probably that person does not have kids) in the CENTER of a million-city as Zagreb, but that is a huge mistake! So, as a parent and a big big fan of your kids clothes I want to expalin WHY YOU SHOULD RECONSIDER YOUR DECISION AND DO OPEN KIDS DEPARTMENT HERE IN THE CENTER OF Zagreb:

1. In the center of Zagreb there is a big number of primary schools like in no other part of town. Two primary schools (one in Varsavska street and another one in Gunduliceva street) are only 5 minutes walk distance from shopping centar Cvjetno and another three primary schools (on Kaptol, in Rackoga street and Krsnjavoga school near Trg Marsla Tita squere). So, what do you think would their parents do, instead of waiting for their kids in front of the schools! They would shop in your kids department in Cvjetno!!

2. In the center of Zagreb is located a huge number of afterschool activitys (schools for foreign languages, different sport activities and alot more) and the parents from ALL parts of Zagreb drive their kids to the centar of town on those activities. So, what do you think would their parents do, while waiting for those activities to end?! They would shop in your kids department in Cvjetno!!

3. In the center of Zagreb there is a deficite of stores with kids clothes so your kids department would be a BIG BIG refreshment here in center! On the other hand, in shopping centers in suburbs (such is Arena centar where you intend to have Kids department) there are a LOT of other stores with kids clothing (such is ZARA or C&A), and your store will be less competetive there then in center of Zagreb!

So, once again, i SPEAK IN THE NAME OF TOUSENDS OF PARENTS, KIDS DEPARTMENT IN THE CENTER OF ZAGREB SHOULD BE YOUR „MUST HAVE“!!

Best regards

Nemam iluzija da ce to nesto priomjeniti al je barem meni srce na mjestu da sam JA nanpavila kolko sam mogla...jedino jos da se pridruzim onim prosvjednicima na Cvjetnom sa transparentom "Dolje Dikananov penthous, dajte djeci H&M!!" :hahaha
:hahaha
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Zira » 26 ožu 2011, 22:10

franika, pozdravljam trud :5 . vidi se da te to zaista naljutilo.
ja radim u samom centru i i veseli me što u ću u h&m i uskoro i zari moći obaviti brzinski neku kupnju možda za vrijeme pauze jer odlazak u neki centar nakon posla mi oduzima dosta vremena, a vikende ne volim trošiti na obilazak trgovina...
slažem se s tobom da zaista ne možeš niti sve pregledati u jednom centru jer npr. zara je meni osobno vrijedna posjeta samo u Avenue mallu, a tamo mi pak fali peek....
no, vratimo se na h&m, veselim mu se jer volim usputne kupnje, a ne jednodnevne shoping izlete.
edit: ispravak pogrešaka.
Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli...
H.Dž.
Zira
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kalea » 26 ožu 2011, 22:31

Ma kako te takva stvar može toliko razljutiti :) ? Ja mislim da će se u kratkom vremenu otvoriti još jedan HM u centru, s dječjom robicom, zar nema u svakom većem gradu nekoliko HM-ova u centru? U svakom slučaju, nek su oni stigli u Zg :D .
kalea
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ina66 » 27 ožu 2011, 07:37

ja ću reći samo jednu stvar - špiceri sigurno ne kupuju u h&m :D
Ina66
kuhinjska fly lady

PostPostao/la Anamija » 27 ožu 2011, 10:25

Definitivno to nije spicerski dir :D
Ali i mene je jako rzveselilo da cu s posla moci malo smugnuti pa nesto naci za curke. Ovako, odlazak do arene mi je kao odlazak u Sloveniju ili u Austriju- trebam cijeli dan i kompetnu organizaciju :roll
Maratonka 2003
Jesenkica 2007
Anamija
oprezno optimistična

PostPostao/la franika » 27 ožu 2011, 13:21

Definitivno to nije spicerski dir
Ali i mene je jako rzveselilo da cu s posla moci malo smugnuti pa nesto naci za curke. Ovako, odlazak do arene mi je kao odlazak u Sloveniju ili u Austriju- trebam cijeli dan i kompetnu organizaciju

Upravo to! Potpisujem cijeli post! :dada

Ne znam kakvo su to oni istrazivanje trzista proveli, ali ocito su skroz fulali sto se ducana u centru tice! Spiceri tamo NE kupuju a H&M bez djecjeg dijela kao i vecini ostalih roditelja, nije H&M! Ja sebi osobno vrlo rijetko kupuijem u H&M, ja ga prvenstveno dozivljvam kao djecji ducan a znam i puno drugih koji isto tako.

Ja mislim da će se u kratkom vremenu otvoriti još jedan HM u centru, s dječjom robicom, zar nema u svakom većem gradu nekoliko HM-ova u centru

Ma ima, ali me bas razljutilo da PRVI koji otvore bude nepotpun! Prvi ducan treba imati PUNU ponudu, a onda kasnije, ako bude potrebe mogu otvoriti i jedan manji bez djecjeg odjela! :dunno
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flowerpower » 27 ožu 2011, 16:35

od kojeg broja ide tinejdzerski odjel (ako sam dobro shvatila taj ce biti)?
first born unicorn 13.05.2002.
flowerpower
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lastavica » 27 ožu 2011, 16:49

U Austriji je pod dječje sve do 170, a složeno je po nizevima brojeva.
Dived koji će navodno biti u centru je za mlade (gabarita odraslih) i one koji se tako osjećaju :mrgreen Na austrijskom on-line shopu se može dobro vidjeti što je u kojoj grupi :mah
A vidim da su sad stavili obavijest na službenu stranicu da se 14. otvara i u Areni.
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la viki » 28 ožu 2011, 11:39

- franika :5
- btw, mi na istoku nemamo niš za klince, ni h&m, ni zaru, ni c&a... i odlazak u bilo koji centar na zapadu mi je kao odlazak u Slo, ne da mi se
viki
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la danijela81 » 28 ožu 2011, 11:42

viki je napisao/la:- franika :5
- btw, mi na istoku nemamo niš za klince, ni h&m, ni zaru, ni c&a... i odlazak u bilo koji centar na zapadu mi je kao odlazak u Slo, ne da mi se

na kojem istoku? :mrgreen
u portanovi zara i C&A imaju dječji odjel.
C&A ogroman, zara nešto manji, više za curice.
i definitivno nam treba H&M
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la saptacica » 28 ožu 2011, 12:04

AKo je na istoku Zg, onda će se početkom slijedeće godine otvoriti City Center East.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la Krumpirić » 28 ožu 2011, 12:07

saptacica je napisao/la:AKo je na istoku Zg, onda će se početkom slijedeće godine otvoriti City Center East.

još jedan? o majčicemila.. :ajme
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la † Sanika » 28 ožu 2011, 12:09

Krumpirić je napisao/la:
saptacica je napisao/la:AKo je na istoku Zg, onda će se početkom slijedeće godine otvoriti City Center East.

još jedan? o majčicemila.. :ajme

Jeeee ..neka neka..meni je isto sve zapadno na kraju svijeta :dunno

A gdje točno?

Edit: Franika :5
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la † Sanika » 28 ožu 2011, 12:12

I da, ne bi baš generalizirala da se špiceri ne oblače u H&M-u :mrgreen

Pa i moja ekipa se npr., dok smo bili studoši nalazila subotom u podne na špici, a H&M nam je već i tada bio IN, No.1 :mah
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la saptacica » 28 ožu 2011, 12:19

Gradi se već, pa recimo prek puta Bauhausa, znači sjeverno od Slavonske, i mrvu zapadnije. Mislim da Kika ide do.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la patkica » 28 ožu 2011, 12:25

Krumpi, lako tebi kad su maltene svi shopping centri na tvojoj strani grada ;)
Nisam znala da se novi gradi, fakat smo natrpani shopping centrima, vjerojatno ni u ovaj necu ici ko ni u dosadasnje, al bar ako trebam da nije da moram proci cijeli grad na drugu stranu, ne da mi se :lol

Franika - trud i strast su za pohvalu, mada je sve skupa za moje vidjenje ozbiljnosti problema sve skupa malo pretjerano ;) Mislim, veselim se ja HM, jako bas jako :) al mozda problem toga da nema djecjeg odjela u prvom kronoloski otvaranom HMu ipak nije nesto oko cega se treba toliko nervirati ;)
patkica
svizac

PostPostao/la Rimaithor » 28 ožu 2011, 12:51

patkica je napisao/la:al mozda problem toga da nema djecjeg odjela u prvom kronoloski otvaranom HMu ipak nije nesto oko cega se treba toliko nervirati
X

Franika, bez ljutnje, ali budući da se deklariraš kao pasionirani ljubitelj H&M-a kojem nije bio problem potegnuti u inozemstvo u shopping, malo mi je razmaženo sad žiziti što bi trebala sjesti u auto i odvoziti 4km do Arene. :ajme
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Buhtlica » 28 ožu 2011, 14:32

ja isto volim h&m, ali ne vidim sad razlog dizati toliku frku oko toga kaj u centru neće biti dječjeg odjela. :dunno
pa bit će u areni, a nije zagreb new york pa da je to ne znam kakva udaljenost.
dosad smo išli u sloveniju ili austriju, ovo nam je u usporedbi s tim ipak pod nosom.
Z. 2002.
J. 2003.

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead."
Buhtlica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 14:49

malo mi je razmaženo sad žiziti što bi trebala sjesti u auto i odvoziti 4km do Arene.

Kao prvo ja nemam i ne vozim auto (vozi MM a on je citav dan na poslu pa sam zato na shopping centre osudjena vikendom sto mrzim iz dna duse!), zivim u centru i vrlo dobro sam upoznata sa MANAMA zivota u centru, pretrpanosti istoga kaficima i manje vise nis koristi ducanima. I zato sam se bas veselila da cu napokon moci u centru gdje stanujem PJESICE prosetati i usput, dok kupim djecu iz skole, ili setam Leona po Cvjetnom trgu, pogledati robu koju volim i da necu morati vise ni u Graz, ni u arenu ni u West gate...jer za mene sa troje djece odlazak u BILO koji shopping centar zahtjeva organizaciju kao da se ide u Graz. Tako da sad ne vidim u cemu je problem ako sam JA LJUTA sto je centar opet zakinut! :dunno
Osim toga u svakom gradu za koji ja znam da ima H&M, postoji djecji H&M u centru grada, i zato jos i vise nije jasna logika ovog kod nas! I kaj ste me sad jos i napale, mislim stvarno.... :roll
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Hajdi » 28 ožu 2011, 14:54

prijavljujem Ljubljanu, grad bez H&M-a u centru :dunno i komada dva u šoping centrima na periferiji
Hajdi
Sveta krava

PostPostao/la Nanoibeba » 28 ožu 2011, 14:57

I ja bih rado da bude dječje robe jer isto živim u centru i mrzim shooping centre, iako vozim i mogu sama doći do njih.

Jedina nam je nada da će se ipak konačno otvoriti Zara. Radovi traju i traju i nikako da im dođe kraj.

Mislim da je Muller na Trgu živi primjer todga da centar grada ipak ima najveći promet. Otkako je i on postao "pravi" a ne franšiza, promet se tamo višestruko povećao. A da ne velim da mnoge stvari nestaju brzinom munje i onda ako baš nešto jako trebaš, opet moraš u Muller izvan grada jer se u centru već prodalo. Tako da se ipak nadam da će ubrzo otvoriti jedan HM s dječjom robom i u centru.

Iako, reklamni slogan na plakatu na jelačić placu zvuča kao da ga je pisao Horvatinčić glavom i bradom
Nanoibeba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 14:58

prijavljujem Ljubljanu, grad bez H&M-a u centru

Da ali kod nas ce BITI H&M u centru, ali bez djecjeg odjela! U Grazu ima H&M u centru komada 2-jedan sa djecjim odjelom, jedan bez, u Koelnu ima 3 H&M u centru-2 sa djecjim odjelom, jedan bez...
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 15:04

al mozda problem toga da nema djecjeg odjela u prvom kronoloski otvaranom HMu ipak nije nesto oko cega se treba toliko nervirati

ma patko,ne nerviram se ja zbog toga sto u PRVOM kronoloski otvorenom H&M -u nema djecjeg odjela nego se nerviram da u ovom H&M-u u CENTRU grada nema djecjeg odjela! Da se mene pita, mogao se ovaj u centru otvoriti i 5. po redu al nek stave decji odjel!
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † Sanika » 28 ožu 2011, 15:06

Franika ja te podržavam :kiss .. radim u centru, pa tim više bi mi pasalo sve na jednom mjestu :mrgreen
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 15:13

Ma Sanika, znam jos tolko mama koje je to jako razljutilo...mene vec fakat ljuti da je centar Zagreba uvijek ispocetka zakinut za velike, povoljne i kvalitetne ducane i da se pretvara u jednu veliku kavanu na otvorenom! Po sistemu popi kavu, pokazi se, sjedni u svoj autic i odi kupuj u veliki shopping centar bogu iza nogu! Po centru kupuju samo oni sa viskom novaca, bitno da imamo poredane jedan do drugog birc Flowers pa iza odmah imas jelte Armani, D&G, Givancy za uglom, pa u blizini Escada i sl...a od djecjih ducana imas onaj Benetton u Ilici i prek puta bezobrazno skupi Prenatal! I to je sve! Koma! Tko tu ne zivi ili ne radi, to jednostavno ne kuzi!
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.