AA je napisao/la:jel' vi LCHF jedete samo tri obroka dnevno?
da samo 3 obroka, ali mislim da su to stvarno pošteni obroci....ja neki put ni nemam volju za 3. obrokom jer sam još sita od prijašnjeg
Sada je: 31 kol 2026, 21:57.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
AA je napisao/la:jel' vi LCHF jedete samo tri obroka dnevno?

. Grickalice za decu su kupovane smisleno pa ni tu nemam mnogo lufta (a čokolade sam već probrala
). Za večeru sam planirala da probam oopsie mada sam za danas planirala neku generalku po kući i postoji realna verovatnoća da do večere budem rastavljena na sastavne delove 

ali meni maslac stoji u firžderu i trebaju mu sati da bude dovoljno podatan za mazanje.
, osjećam se odlično, nisam gladna i nemam previše posla sa smišljanjem obroka.
da bi jučer skužila da su na P. izbuše obje gume 
....kod mene kilaža stoji, otišlo je još 100g
morat ću malo smanjit mliječno i počet brojat UH
a MM se mora udebljat barem 10kg
. Imam čorbu, imam jaja, imam salate...snaći ćemo se već 

Orca je napisao/la:maslac ne mažem nego režem na listiće i tako stavljam na kruh....i mene živcira kad moram čekat da se omekša a i tada mi ga je teško mazat na DJK jer DJK režem tanko, pa onda dok namažem maslac DJK se raspadne

, a ako si prošli mjesec skinjula 3 kg normalno je da ovaj mjesec sve ide sporije.
. Jeste da oni savetuju ne skidanje kožice sa mesa i ostale cake za nesmanjivanje masnoće u hrani ali opet ne možemo baš kusati svinjsku mast
. I to mi je super rezultat makar se više nikad ne vratila na LCHF u pravom smislu. Sa druge strane gledam da i ako grickam to bude nešto malo i nešto što barem delom ispunjava lchf-uslove pa umesto štangle mlečne čokolade radije uzmem šaku kikirikija makar i on imao zilion kalorija
.
(iako otkako je lijepo vrijeme, stalno sam sa malom u šetnji, tako da i nije da se baš ne krećem.....ali trebala bi se počet znojit)
Danas lijep dan cijeli grad izasao van,frajeri trce na stazama bez majica a ja ispod naocala bacala oko

. Čak se ni meni trčanje za blizancima nije računalo 

Orca je napisao/la:meni je danas dva tjedna i tužna sam...onih pola kile što sam skinula 400g mi se vratilo![]()

she je napisao/la:Ma klasične sam pravila - tražila deca
.
Orca je napisao/la:kaya....ja se nadam da se vaga nije pomaknula jer nisam 4 dana bila na WC-u i jako sam napuhnuta
.Kaya071 je napisao/la:MM pravo voli kad napravim pizzu bez tijesta.
podijelis recept? 

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.