Sada je: 05 kol 2026, 21:53.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

, ja mislim da ljeto i more nisu idealno vrijeme za odvikavanje . Poanta je u tome da oni trebaju savladati kontrolu nad mokraćom-stolicom i kad osjeti potrebu ode na predviđeno mjesto to obaviti , a ne da skida gačice i piški po dvorištu , moru, parku jer je eto toplo , ak me kužite kaj sam htjela reći 

pametno malo

latica je napisao/la: čini mi se da se voli pokakat u tutu samo zato da može to nosit do WC-a i bacit i sam pustit vodu, ne da da netko drugi baci to![]()
latica je napisao/la:od priprema smo smislili pjesmicu na glazbu od lambade jer nam tako tuta svira kad se napuni pa sad pjevamo i plešemo na to kad god piški i kaka, u pelenu ili tutu.

pitala sam ju svako malo, stalno veli da ne treba
,nakon par sati htjela sam ju opet staviti, ali nije htjela,ali uz molbu moju je pristala i popišala se
ali da su same tražile ništa!

, a ja se zainatila probati do nedjelje
u ponedjeljak kad sam ga vodila u vrtić natovarila sam ruksak sa hrpom robe , dođem po njega u 16 h a on u istoj robi
niti jednom ga nisu
morali presvuči 

, znam da je za svako dijete individualno, ali onako... od prilike 

justdoit je napisao/la:bok curke, mogu se i ja pridružiti?
moja Lara ima 20 mjeseci. prije 2 tjedna je sama skinula pelenu i rekla gaćeeeeemm i ja, totalno nespremni, smo ipak prihvatili tu igru. i od tad smo u gačicama. ona prijavljuje gotovo svaki put, doduše još joj se često desi da prijavi tek kad krene piškiti, ali mi ju redovito nudimo tutom, pa nam dnevni rezultat ne bude gori od dvije nezgodice. i idemo van, pa piškimo po livadama ili u gostima na wc, i dnevni spavanjac smo bez pelene jer se popiškimo pred spavanje. ali noću smo u peleni, jer se nacicavamo puno i spavamo skupa, pa ne znamo kako da to izvedemo. ujutro je pelena preeepuna.
mene zanima koliko traje taj prijelazni period? i, znam da je za svako dijete individualno, ali onako... od prilike

,onda se i popišala i pokakala oko 11
,prvo sam mislila da je to lana
,na wc vidim ,o pa to je tina,ali nije pišala,koda se ne usudi,neznam,na kraju se popišala u hlače,ali nema veze,nije to bile 4 pišanja ko do sad,nego jedno!
Jos malo i vi ste uspjeli.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.