Sada je: 02 ruj 2026, 14:35.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
titirlica je napisao/la:a sirup od bazge , za njega kažu da podiže željezo

))
meni je željezo bilo toliko nisko da mi se vrtilo u glavi,menge su mi poslije prve bebe jako jake

Ako imaš manjak željeza, dr. će ti prepisati koliko trebaš piti sirupa i šta smiješ zbog dojenja 

ciccobella je napisao/la:Višak željeza tijelo izbaci samo.

ciccobella je napisao/la:Moja je mala kad je imala 3 mjeseca počela piti legofer, tako da mislim da ne smeta to što dojiš.
Višak željeza tijelo izbaci samo.
Al opet, zašto bi napamet uzimala željezo ako ne prekontroliraš krvnu slikuAko imaš manjak željeza, dr. će ti prepisati koliko trebaš piti sirupa i šta smiješ zbog dojenja
kuku lele mi je krv, anemija me prati od samog rodenja, tako da bez obzira na krv. sliku tribala bi ga pit. u rodilistu su mi napisali u otp. pismo heferol, al kako imam problema sa probavom, tako me heferol jos vise zatvara pa ga zato ne pijem.

VIPmama je napisao/la:kad je već isplivala tema... nedavno sam čitala da kavu nikako ne treba piti odmah nakon jela jer ona ometa apsorpciju željeza.
Dakle, ako imate nisko željezo, obavezno pričekajte s kavom pola sata do sat!
, a meni je odma na repertoaru cim iskocim iz kreveta...al vise je bila kava.

VIPmama je napisao/la:Jednom davno, netko mi je rekao da treba jest špek, buđolu, šunku i pršut![]()
da takvo, sirovo, meso ima puno iskoristivog željeza
( sta god znacilo) mislim da nisu mislili da uzmem bijelo grozdje i obojam ga u crno...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.