Dajem sebi 25 dana da skinem barem 3kg. Lchf-om, zelenom, izgladnjivanjem, kakogod. Stay tuned - ozbiljno sam besna

Sada je: 01 ruj 2026, 00:01.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

sada će vjerovatno usporit padati kile ali ne dam se još barem 5 moram skinuti do kraja, 

she je napisao/la:Dajem sebi 25 dana da skinem barem 3kg. Lchf-om, zelenom, izgladnjivanjem, kakogod. Stay tuned - ozbiljno sam besna

Tako sam zeljna sunca i dugih setnji

Ajd, još to varira, recimo, 52, ali ipak, uspjela sam
Nekidan bila u šopingu i nađem krasne traperice vel.38, reko´ super, bit će mi taman, probam ih kad ono - širokeee
umjesto da me tu motivirate, samo sam čitala (i pisala) kako sve brljavimo i eto ti motivacije u neželjenom smjeru
šalim se malo, kako je došlo lijepo vrijeme nisam stizala više puno sjedati za komp, pa s klincima vani, pa juri za njima, pa duže šetnje + glavno, korekcija večernjih obroka. Trudim se večerati oko pol 7, i to ništa obilno, npr.mali sendvič ili žitarice s mlijekom. Ako me glad uhvati ranije, npr. oko pol 6 tad pojedem nešto više i to je to za taj dan. Inače, nisam se odrekla ničega, pogotovo ne slatkoga. Ručam normalno, do 4 si dopuštam i čokoladu i kekse, s tim da onda eto, balansiram s večerom.

šalim se!! čestitam na ostvarenom cilju, jednom ću i ja imati 50 kila
(kad se osušim pod zemljom 

. Ali, kazu da radi.
.
- ja sam se u trudnoci udebljala k'o zvijer i jos uvijek se pokusavam rijesiti tih kila.
. A kupus dijeta je jedna od najgorih - na svaki skinuti kilogram već nakon nedelju dana po završetku dijete ti imaš još jedan gratis 

Kaya071 je napisao/la:"mogu jesti sta hocu do cetiri". To mi je palilo do 28, eto da kazem 30
ali bome vidim i ja da to više nije pisofkejk. U zadnje tri godine sam 2 puta naslagala po 23 kile i skinula ih nakon trudnoća, ali dogodi li se treća (ne planiram baš tako brzo, ali nikad ne znaš, jel) ne znam baš bih li sve te kile opet lako skinula. I sad sam vodila bitku sa sobom - predati se napokon i priznati da više nisam curka, nego žena i majka dvoje djece koja ima opravdanje ostati na toj kilaži do 60-ak kila ili da ipak pokušam još jednom vratiti staru liniju. Ovaj put je "curka" pobjedila, ali sljedeći put tko zna. 

. Pošto sam morala maknuti tepih iz radne sobe orbi je na kratko preguran u dnevnu - pošto mm ide na četvorodnevni put večeras ostaće tu gde sam ga dogurala dok se mm ne vrati 

stizu bolji dani
na čistom LCHF
), nisam baš dosljedna tako da sam zadovoljna i s tim da mi kile ne idu gore. 

pa to je jako puno u kratkom vremenu

)
, takva sam.Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.