cure moje, već dugo planiram pridružiti se ovom topicu, al nikako da se okuražim.
pokušavala sam stavljati V. na lonkicu milijun puta, od toliko pokušaja popiškio se možda dva, tri puta, i to nakon par sati sjedenja
dva puta se pokakio pored lonkice. i to je to.
kad ima pelenu, točno mi zna reći kad piški ili kaki, ali ne kuži što prethodi tom događaju, tj., ne kuži kad mu se javi potreba.
oboružala sam se lonkicama, daskicom za wc, i to sam morala uzeti onu presvučenu, jer obična plastična žulja moju finu malu guzu
kupila sam gaćice i potkošuljice (imam već cijeli set koji je prerastao

nismo ih uspjeli iskoristiti).
i stvorila u glavi cijelu filozofiju kako bi to trebalo ići...
ja sam to zamislila tako da mu jednostavno pelenu skinem, i više ne stavljam. ako se dogodi nezgoda - riješiti ju bez frke i prevelike priče. i stalno nuditi lonkicu.
ali, što onda s noćnom pelenom?
nekako mi se ne sviđa ideja da, kad ju skinemo po danu, da ju opet navlačimo po noći. a s druge strane, njegova noćna je još uvijek prepuna, ponekad i procuri koliko ju napuni, tak da ne znam što napravit.
ok su mi ove gaćice, ali ne djeluju mi poput pelena, ne znam koliko upijaju, pa ne znam koliko bi nam se isplatilo to kupovati, kad će ionako po noći biti mokar.
a sve mi se čini da previše teoretiziram, a još uvijek premalo toga poduzimam. kad mi je tak teško odlučiti se na taj korak, najradije bi čekala da odraste, pa da sam obavi to sve