mama courage je napisao/la:a koji bi to bio forum na kojem bi mogla dobiti (baš) podršku za abortus?![]()
tj. zašto ga i ovdje ne bi dobila, ako je to njen izbor.
kako god da odluči ONA će morati snositi posljedice svoje odluke. ne mi.
rusulice, tvoja pomoć je hvalevrijedna, ali time samo otežavaš djevojci odluku. jer paket pelena i robice nije rješenje. dugotrajno. osim ako ne misliš dijete oblačiti dok ne napuni 18 god. drago mi je da si se pokazala aktivnom, ali bilo što davati (materijalno, financijski ili bilo kako) nije rješenje ovog problema.
na stranu što ne poznajete djevojku.
jedno od rješenja je ono što je navela tanjabb, da se pokretačica ovog topica obrati službenim organima države u kojoj živi. možda bi nam mogla i napisati što je po tom pitanju poduzela tj. što su njoj službenici rekli.
Prvo nisam rekla da neće ovdje od nekih dobiti podršku (to je za neke druge teme) ali sama je napisala da je očekivala osudu. Zašto ideš negdje gdje očekivaš osudu osim ako ne želiš da te odgovore od tog što činiš? Postoje forumi općenitog tipa a ako malo izguglaš vidjeti ćeš i da već postoje teme baš o abortusu.
Drugo naravno da paket robice nije rješenje. Ne pita ni mene nitko kako ću hraniti djete do njene punoljetnosti iako sam i sama nezaposlena. Vjerujem tako ni mnoge od vas. Već sam pisala da sam i ja za to da uspostavi kontakt s državnim ustanovama koje joj mogu pružiti pomoć te dala prijedloge što sama može učiniti da poboljša svoj standard.
Međutim očekivala sam da ćete moju inicijativu shvatiti na jedan drugi način a s obzirom da nije tako zaista više nemam što dodati.

. U početku mi je bilo jako teško, nisam se mogla pomiriti s tim, i uvjeravala sam samu sebe da nije tako. Bojala sam se saopštiti tu vijest bilo kome. Moj momak i ja smo odlučili da ostavimo dijete ( iako nismo imali ništa obezbjeđeno i bili smo u situaciji da nam svi okrenu leđa ), i objavili smo to našima već kada je bilo kasno za abortus. Svi su to prihvatili jako dobro, bili su sretni, i omogućili nam sve potrebno. Sada dok moji vršnjaci izlaze i provode se, ja dane provodim sa svojom princezom i svojim suprugom, i nimalo se ne kajem. Sigurno bi se pokajala da sam abortirala. Ti uradi kako ti misliš da je ispravno, druge ne pitaj za to. Sigurno se nećeš pokajati ako sebe poslušaš i svoje želje. Sretno