I zapravo je veoma interesantno kako i nakon toliko godina integracije djece s pp (tj nismo od jučer u toj priči), učiteljice i dalje rade potpuno iste greške u cijeloj Hrvatskoj

Sada je: 13 kol 2026, 08:58.
Moderator/ica: nadicab

martina mama je napisao/la:Malo po malo ju gura i nikad nije rekla da ona nesto ne moze
IRENA je napisao/la:Učiteljice naših klinaca su ( gotovo uvijek , često ) u istom dreku ( pardon maj frenč) kao i mi..
Zato komunikaciju s njima treba čuvati ko oko u glavi i kap vode na dlanu... naravno da ima i onih koji namjerno nešto opstruiraju ( rijetki al ima ih) i s takvima oštro i na prvu .. ali.. nekako je moj dojam da se i one trude ( većina) da najbolje naprave u ovom miš mašu od ( ne) sustava...

)gdje stoji o posebnosti za učenike s tjelesnom invalidnošću i o radu s učenicima s posebnim potrebama, ali ne zbog ocjene već da joj bude lakše i da joj to budu smjernice. Draža bi mi bila četvorka ( a za trojku sam u gornjem postu njamrala pa da sad ne pričam nešto drugo) a da je ocjenjen ovako kao Marta:martina mama je napisao/la:Preskakanje uzeta su marta i uciteljica vjezbale na nacin da marta prekoraci uze i onda ga zavrti oko glave. Kad je to uspjela, dobila je pet.

Tako dobro dodje ponekad se opustiti i ne razmisljati o problemima
'', ja objasnim kako smo seka i ja vec velike, pa ne spavamo zajedno, pa onda pita spavam li s mamom i tatom, pa ja opet objasnjavanje. Pa onda dodjemo do toga da sam se udala i da spavam sa muzem, i da sam trudna i da cu imati bebu i bla bla...I onda ona meni objasnjava kako ona spava sa mamom, tatom i sekom. I ode...Kad se vraca nakon pet minuta i upada u kancelariju i kao iz topa ''Znaaaam, ti sigurno spavas sa diretkorom, on je isto rek'o da je muz''

I ''objasni'' nama jedna djevojcica kako je njoj striko rekao da tata ima bebu u stomaku dok jes maaaala, kao mrvica, pa onda kad se mama i tata zaljube, onda tata da tu bebu mami da je ona stavi u svoj stomak i beba tu raste, pa kad poraste, mama je rodi. I onda ce na sav glas moj posebni djecak ''EEEeee, znam sta cemo...Ajde sad lijepo uzmi tu bebu iz svog stomaka, pa je vrati njenom tati da je on ipak jos malo drzi u svom stomaku, pa kad mi porastemo, onda neka je on tebi opet da. A, covjeka, sad ti nas'o davat' bebu, kad mi trebamo u drugi razred...''

fancy je napisao/la:''Znaaaam, ti sigurno spavas sa diretkorom, on je isto rek'o da je muz''
fancy je napisao/la:A, covjeka, sad ti nas'o davat' bebu, kad mi trebamo u drugi razred...''

nadicab je napisao/la:sutra ga pita obujam i kocku, te piši kvazi inicijalni iz matematike i hrvatskog za 5. razred. Srijeda je samo zabava

)

Oni veci mozda se i zaljube, ko ce im znati 

glavno da možemo reći

pozdrav svim školarcima i želim nam svima ugodne praznike 

ne znam što bih napisala, trudna sam tek pet tjedana, proučavam ove naše trudnice već mjesecima, sad mi nekako izgleda kao da mi je prvi put. Valjda i mora biti tako kad sam stara majka
Trbuh mi je nadut kao da sam u 5. mjesecu. Eva mi je plačljiva zadnjih tjedan dana otkad smo joj rekli za bebicu. Imam osjećaj kao dam sam njoj nešto krivo napravila
Eto neću zachatavati školarce, samo da sve bude u redu.

nora28 je napisao/la: Ove ljetne praznike započinjemo sa jednim malim dodatkompozdrav svim školarcima i želim nam svima ugodne praznike

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.