supermama, nemoj se, molim te, ustrašiti, ja ću samo napisati jedan primjer u svojoj bliskoj okolini, ne mora to biti uopće vaš slučaj:
šogorica mi ima maloga od 4 i pol godine koji je sam od sebe odjednom počeo hodati na prstima, nitko na to nije obraćao pažnju jer su njoj njeni roditelji rekli da je i s njom bilo tako i da je to očito nasljedno... e, onda prije otprilike godinu dana, ne znam sad kojim spletom okolnosti i čijom intervencijom, je mali završio kod fizijatra na Goljaku uz preporuku teških i učestalih (svakodnevnih) vježbi, uz ubavezno ortopedske cipelice i 3x tjedno plivanje u bazenu... to je za njih bio veliki šok, ali dijete je zaista tad već stalno hodalo na prstima i hoda i dan danas, uz stalne opomene i vježbe... navodno je to jako teško ispraviti kad je dijete starije
e, sad, stvarno nisam stručnjak da bih ti isto mogla reći i za veroniku, pogotovo jer ju nisam vidjela kako hoda, ali moj savjet je, otiđi do svog pedijatra, nek' ju pogleda i da svoj sud, eventualno te proslijedi dalje s uputnicom, ne možeš pogriješiti... jer ovo što sad taj mali prolazi je blago mučenje zbog zakašnjele reakcije...