a Kartagaland ti je od hotela udaljen nekih par minuta
Ovaj zoološki vrt ti je isto u blizini...ma to je sve "Ista Avenija"... a tek kad dođeš u Medinu

Sada je: 08 kol 2026, 16:27.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
a Kartagaland ti je od hotela udaljen nekih par minuta

Tinica je napisao/la: A što ti se tako zamjerilo na brodu?
Ja sam bila na Royal Caribbeanu na Voyageru i to je bila 14-dnevna tura po KaribimaAhhhhh....Krenuli smo iz Puerto Rica i bilo je božanstveno!!!
Tada sam bila trudna 4 mjeseca i sječam se da sam gledala te familije sa klincima i uvijek zamišljala kako ću voditi i ja svoju djecu na takav put

( te taksije isto treba isprobati...prica su za sebe...imaju klimu u obliku otvorenih svih prozora, stari su otprilike 20-tak godina i iz njih tresti arapski hopa cupa...a taksisiti engleski pricaju boze sacuvaj!!
) na plazu hotela Sheraton koja je bila mrak uredjena, cista, more tirkizno i bez te odurne crne morske trave. I naravno lezaljke i slamanati suncobrani free. I jos nas je svako jutro cekao na lezaljkama cisti rucnik za plazu. (naime mi smo se pravili da smo gosti tog hotela, dali prvi dan tipu koji vodi brigu o lezaljkama finu napojnicu i onda su nas svaki dan iza toga uredno cekale nase lezaljke i cisti rucnici 
u samom središtu svega...

Od toga četiri nisam ni izvadila iz torbe.
Tak sam si i mislila
Jer to mi je automatski jedan kofer više

...druge godine je na redu Egipatska avantura sa (po)većom ekipom
kupila sam zalihu štapića i dvopeka 

... ne želim ništa riskirati pogotovo jer kasno dolazimo a drugi dan odmah idemo na safari u Saharu pa da su uz mene. 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.