Sada je: 08 kol 2026, 14:05.

Gdje otputovati s klincima na tjedan dana?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Gdje otputovati s klincima na tjedan dana?

PostPostao/la Tinica » 03 svi 2011, 12:42

Ma mislim da ti je udaljeno oko sat vremena ili još i manje ;) a Kartagaland ti je od hotela udaljen nekih par minuta ;)
Ovaj zoološki vrt ti je isto u blizini...ma to je sve "Ista Avenija"... a tek kad dođeš u Medinu :hahaha
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Lena » 03 svi 2011, 21:35

Tinica je napisao/la: A što ti se tako zamjerilo na brodu?
Ja sam bila na Royal Caribbeanu na Voyageru i to je bila 14-dnevna tura po Karibima :proljece Ahhhhh....Krenuli smo iz Puerto Rica i bilo je božanstveno!!!
Tada sam bila trudna 4 mjeseca i sječam se da sam gledala te familije sa klincima i uvijek zamišljala kako ću voditi i ja svoju djecu na takav put :luv

mi smo krenuli iz miamia, no to je nebitno. ja sam čangrizava baba koju iritira samo gledanje amerikanaca koji jedu H24 i ne silaze s tog broda, plus što su izleti bili apsolutno nezanimljivi (barem meni). plaže koje se plaćaju, luke koje nemaju veze sa stvarnim životom stanovništva i u kojima zapravo nemaš što vidjeti. Cozumel do kojeg trebaš jahati 6 sati da bi vidio grad itd. sami karibi ko takvi su mi hrpa izvještačene obale na kojoj ni jedna jedina palma nije inicijalno rasla tamo gdje je sada.
nisu mi jednostavno sjeli i smatram taj put totalnim promašajem. najbolje od cijelog puta mi je bio posjet rezervatu u evergladesu nakon što smo sišli s broda.
vjerujem da je isto takvo krstarenje po mediteranu i europi apsolutno drugačije. drugačiji gosti i drugačiji gradovi.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Ivy26 » 04 svi 2011, 13:09

Meni se super čini Menorca, baš gledah katalog od Intelekte, inače ja sam preko njih išla na bračno u Prtugal.Bilo super,Portugal preporučam,mediteranski dio Albufeira
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

PostPostao/la franika » 29 svi 2011, 00:25

Barbi, jesi provjerila na kojoj lokaciji ti je hotel?
Naime kada smo mi bili u Tunisu davne 2001. god , isto Yasmin, uzeli smo super hotel, MRAAAK je izgledao na slikama a kad smo dosli sokirali smo se da je usred ogromnog gradilista. Unaokolo se gradilo barem 5 ogromnih hotela, sve je bilo puno prasine, sam hotel nije bio prva linija uz more a plaza od hotela nije bila odrzavana i ciscena od neke odvrate crne morske trave koja se sakupljala na pijesku i u plicaku sto je fakat bljakasto te su se naplacivale lezaljke i suncobrani.
Evo linka na nas hotel:
http://www.youtube.com/watch?v=Lc0lSaZMxXU
Inace sam hotel je bio predivan, imao je fenomenalan vanjski bazen, super je bila i hrana ali meni je bilo dosta brckanja u bazenu jer je voda bila pretopla a vani je przilo 40 i vise stupnjeva! :shock
Tako da smo MM i ja onda svaki dan isli lokalnim taksijem :ajme ( te taksije isto treba isprobati...prica su za sebe...imaju klimu u obliku otvorenih svih prozora, stari su otprilike 20-tak godina i iz njih tresti arapski hopa cupa...a taksisiti engleski pricaju boze sacuvaj!! :lol ) na plazu hotela Sheraton koja je bila mrak uredjena, cista, more tirkizno i bez te odurne crne morske trave. I naravno lezaljke i slamanati suncobrani free. I jos nas je svako jutro cekao na lezaljkama cisti rucnik za plazu. (naime mi smo se pravili da smo gosti tog hotela, dali prvi dan tipu koji vodi brigu o lezaljkama finu napojnicu i onda su nas svaki dan iza toga uredno cekale nase lezaljke i cisti rucnici :mrgreen )

Jahanje na devi obavezno! Kao i cjenkanje na njihovoj trznici!!
Na safari nismo isli jer se meni nije dalo...prevruce mi je bilo za to! Te vrucine tamo ne mozes pojmiti dok ih ne osjetis na svojoj kozi!
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Tinica » 30 svi 2011, 10:45

Ovaj njezin hotel je na super lokaciji :up u samom središtu svega... :dada
Mi smo bili pretprošle godine ovdje: http://www.riu.com/en/Paises/tunisia/ha ... _fotos.jsp i zbilja nam je bilo odlično!!! Išli smo na sve moguće izlete jer je meni uvijek žao ostati u hotelu... ;)
Ove godine najvjerojatnije idemo ovdje: http://www.concordehotel.info/
Rezervacija nam je potvrđena za sobu sad samo čekam da se napune charteri iz Zagreba :dada
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 29 srp 2011, 10:39

Barbi jeste dobili tamo ručnike za plažu? Pretpostavljam da jeste uz depozit jer se ipak radi o 5*. Ovi nemaju takvih informacija...a u katalogu piše da može :conf
Jedva čekam i jako se veselim :joy
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Barbi » 29 srp 2011, 10:57

Da.
Ja sam nosila svoje ručnike jer nisam bila sigurna kako to tamo funkcionira, i to sam nosila valjda 6 ručnika za plažu velikih debelih. :ajme Od toga četiri nisam ni izvadila iz torbe.
Ovo s depozitom funkcionira super - 10 TD je depozit za jedan ručnik, ja sam uzela tri, depozit ostaviš u mjenjačnici koja je kod recepcije hotela i tamo dobiješ tri plastificirane kartice s kojima na bazenu uzmeš ručnike. Te ručnike možeš i na plažu nositi a onda ih kad su prljavi vratiš i uzmeš čiste. Možeš ih mijenjati svaki dan, dvaput dnevno.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Tinica » 29 srp 2011, 11:54

:klanja Tak sam si i mislila :up Jer to mi je automatski jedan kofer više :lol
Jako se veselim i jedva čekam :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Barbi » 29 srp 2011, 12:01

A ja ti zavidim, išla bih opet odmah, odmah. I hoću, dogodine, nadam se. ;)
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Tinica » 29 srp 2011, 12:29

Ma neeee :liza ...druge godine je na redu Egipatska avantura sa (po)većom ekipom :ljubav
Sad radim spisak kaj mi još treba od aktivnog ugljena, linexa, prolife... :hahaha kupila sam zalihu štapića i dvopeka :rolf
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Barbi » 29 srp 2011, 12:32

Ma ne treba ti ništa od toga, daaaaaaj. Štapića imaš i tamo kupiti. :kima
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Tinica » 01 kol 2011, 09:49

Ma znaš ti mene :ajme ... ne želim ništa riskirati pogotovo jer kasno dolazimo a drugi dan odmah idemo na safari u Saharu pa da su uz mene. ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.